Κάλαντα στο Δήμαρχο Ρόδου από Φιλαρμονική, Στρατό και συλλόγους

Τις εγκάρδιες και ειλικρινείς ευχές  για αγάπη, δύναμη και ελπίδα σε όλους,  αντήλλαξε ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος με τα μέλη της Φιλαρμονικής, του Δήμου, του Στρατού, συλλόγων, σωματείων, σχολείων και προνοιακών δομών, που ήλθαν σήμερα παραμονή Χριστουγέννων να ψάλλουν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, στον πρώτο πολίτη του νησιού της Ρόδου και τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής.

Παρόντες τις  ξεχωριστές αυτές στιγμές ήταν οι αντιδήμαρχοι Σάββας Διακοσταματίου, Άννα Ζωάννου, Γιάννης Περδίκης, Γιώργος Κακούλης, Τέρης Χατζηιωάννου,  ο πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ Γιάννης Κούρτης και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Σέργιος Αϊβάζης.

Οι πρώτοι χριστουγεννιάτικοι ύμνοι ακούσθηκαν από τα μέλη της Φιλαρμονικής του Δήμου Ρόδου υπό τον μαέστρο Δημήτρη Χαλκιά, παρουσία του δημάρχου, στην αίθουσα  Εθιμοτυπίας του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι η Φιλαρμονική του Δήμου δίνει χαρά στους συμπολίτες μας οι οποίοι προσμένουν με τις μελωδίες να αλλάξει την ατμόσφαιρα, ώστε να αισθανθούν τις Άγιες Μέρες την ελπίδα και το μήνυμα που δίνει η Γέννηση του Θεανθρώπου.

Στη συνέχεια, τα κάλαντα και οι  ευχές ηχούσαν σε όλο το Δημαρχείο από  τα παιδιά του ειδικού σχολείου, τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων, του Συλλόγου Γυναικών Καλυθιών «Η Μεσόγειος», του ΚΗΦΗ και των ΚΑΠΗ Αγίων Αποστόλων .

Αγαλλίαση και χαρά έδωσαν στους παρευρισκομένους οι ύμνοι των Χριστουγέννων από τον Σύλλογο Ιεροψαλτών Ρόδου, τα μέλη του οποίου με το δικό τους μοναδικό τρόπο έψαλαν για πρώτη φορά τα κάλαντα στο Δημαρχείο.

Ευχές προς όλους τους συμπολίτες μας απηύθυνε ο Δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος με το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του, μέσω των τοπικών ΜΜΕ, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Εύχομαι ολόψυχα το μήνυμα της ελπίδας, της προσμονής, της αγάπης, και της προσφοράς που σηματοδοτεί η γέννηση του Κυρίου να καταστεί οδηγός στη ζωή μας, να φέρει δύναμη στις καρδιές μας και πίστη πως οι καλύτερες μέρες θα έρθουν για όλους μας. Ο Δήμος Ρόδου θα σταθεί με κάθε μέσο δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη δείχνοντας τον δρόμο της αλληλεγγύης και της έμπρακτης στήριξης». Το μήνυμα του δημάρχου έκλεισε με ευχές για υγεία και ευτυχία και προς τους δημοσιογράφους και τους εκπροσώπους του τοπικού τύπου και των ηλεκτρονικών ΜΜΕ.

Ξεχωριστή ήταν σήμερα η παρουσία της Φιλαρμονικής και της Χορωδίας της 95 ΑΔΤΕ, που είπαν τα κάλαντα από την εξέδρα έμπροσθεν του Δημαρχείου, παρουσία του βουλευτή Βασίλη Υψηλάντη, του Δημάρχου, του Στρατηγού Αλκιβιάδη Στεφανή, του περιφερειάρχη, αντιπεριφερειαρχών, αντιδημάρχων και πλήθους κόσμου. Ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος κλείνοντας την εκδήλωση τόνισε: «Σήμερα, από την πλατεία του Δημαρχείου μαζί με τις Χριστουγεννιάτικες ευχές έφυγε το μήνυμα ότι όλοι μαζί ενωμένοι, συνεργαζόμενοι, μπορούμε να πετύχουμε τα καλύτερα για τον τόπο μας. Οι καλύτερες μέρες έρχονται».

Pin It on Pinterest

Share This