Πολιτιστικοί Σύλλογοι, ο Στρατός, Χορωδίες και Ομάδες Πολιτών έψαλλαν τα κάλαντα στο δήμαρχο


Με ευχές και κάλαντα ξεκίνησε η παραμονή των Χριστουγέννων στο δημαρχείο Ρόδου.
Τα κάλαντα είπαν στο Δήμαρχο ο στρατός, πολιτιστικοί σύλλογοι χορωδίες και ομάδες πολιτών.
Η μέρα ξεκίνησε με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ρόδου που υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Δημήτρη Χαλκιά έπαιξε χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Ο κ. Χατζηδιάκος δήλωσε ότι το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα της μπάντας θα συνεχιστεί τα απογεύματα των γιορτών στο εμπορικό κέντρο και τις συνοικίες δημιουργώντας το κλίμα που αρμόζει.
Ακολούθως τα Ποντιακά κάλαντα έπαιξε στο Δήμαρχο ομάδα Ποντίων της Ρόδου και στη συνέχεια ο Παγκαρπαθιακός Σύλλογος Ρόδου ο οποίος χάρισε στον κ. Χατζηδιάκο και το ημερολόγιο που εξέδωσε για το 2016 με Καρπάθικες συνταγές μαγειρικής.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τη χορωδία του Στρατού που εκ μέρους της 95 ΑΔΤΕ έψαλλε κάλαντα και Χριστουγεννιάτικους ύμνους.
«Ο στρατός είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης, όσες φορές έχει κληθεί να συνδράμει την Αυτοδιοίκηση» δήλωσε ο κ. Χατζηδιάκος ευχόμενος χρόνια πολλά στα στρατευμένα νιάτα.
Στη συνέχεια ύμνους των Χριστουγέννων και κάλαντα έψαλλε ο Σύλλογος Ιεροψαλτών Ρόδου «Ευάγγελος Μουτάφης» δίνοντας το χριστιανικό πνεύμα των ημερών.
Αργότερα τα δικά τους κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια ερμήνευσαν τα μέλη του Συλλόγου Αδελφότητας Ολυμπιτών Ρόδου η «Βρυκούς».
Ο Δήμαρχος στη συνέχεια ευχαρίστησε προσωπικά τον κάθε Εθελοντή της Ομάδας που όλες αυτές τις μέρες στηρίζει τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου και παρεμβαίνει καίρια στο στολισμό της πόλης. «Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας, την ακούραστη προσπάθειά σας δίπλα μας» τόνισε ο κ. Χατζηδιάκος απευθυνόμενος στους Εθελοντές.
Κάλαντα έψαλε και η Μεικτή Χορωδία Πεταλουδών, ενώ κάλαντα και ευχές αντήλλαξε ο Δήμαρχος με τα μέλη του ΚΗΦΗ Αγίων Αποστόλων που κάθε χρόνο επισκέπτονται το δημαρχείο και χαρίζουν στον κ. Χατζηδιάκο χριστουγεννιάτικα δημιουργήματά τους.
Παρόντες στο δημαρχείο για την ανταλλαγή ευχών ήταν πολλά μέλη της δημοτικής αρχής και συγκεκριμένα: o πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βαγγέλης Μανδρακός, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιώργος Κακκούλης, Τέρης Χατζηιωάννου, Μαρίζα Χατζηλαζάρου, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Μιχάλης Χριστοδούλου, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δήμος Μουτάφης, ο πρόεδρος Πόλεως Ρόδου κ. Μίλτος Παγκάς, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ. Σέργιος Αιβάζης και η τοπική σύμβουλος Ρόδου κ. Φωτεινή Καράμπελα.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια