«Καλά να πάθεις…για να μάθεις»: μια Θεατρική Παράσταση του Νηπιαγωγείου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε μια μοναδική θεατρική εξερεύνηση του Νηπιαγωγείου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» στους μύθους του Αισώπου με τίτλο «Καλά να πάθεις…για να μάθεις», το Σάββατο 14 Ιουνίου στις 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις».
Ήταν κάποτε σ’ ένα μέρος μακρινό ένας μεγάλος παραμυθάς, ο Αίσωπος. Σπουδαίος μυθοπλάστης, που στις ιστορίες του πρωταγωνιστούσαν ζώα και άνθρωποι. Οι Μύθοι του είχαν ιδιαίτερη χάρη, θαυμαστή απλότητα κι άφταστη διδακτικότητα. Αποδοκίμαζε το κακό, την πλεονεξία, τη ματαιοδοξία, τη βία και την πονηριά, την αλαζονεία με έναν τόσο πειστικό τρόπο που όσοι άκουγαν τους μύθους του, πίστευαν ότι πράγματι έχουν συμβεί.
Έξι μύθοι, θα μας ταξιδέψουν, θα μας διασκεδάσουν και θα μας διδάξουν με τον μοναδικό τρόπο που μόνο ο Αίσωπος ξέρει να κάνει. «Ο Βοριάς και ο ήλιος», «Ο Κόρακας και η αλεπού» , «Ο γάμος της ποντικίνας», « Η συνέλευση των ποντικών», « Ο Τζίτζικας και ο μέρμηγκας» και ο «Ψεύτης Βοσκός», θα ζωντανέψουν ξανά μέσα από τις μοναδικές ερμηνείες των μικρών πρωταγωνιστών.

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.
Σας περιμένουμε!

kala na patheis 2014

 

Pin It on Pinterest