Κακουργηματική δίωξη σε βάρος της χήρας του Γιώργου Τράγκα για απόκρυψη εκατομμυρίων!

Στο στόχαστρο της δικαιοσύνης βρίσκεται, πλέον, η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά καθώς σε βάρος της ασκήθηκε κακουργηματική ποινική δίωξη για απόκρυψη στα πόθεν έσχες περιουσιακών στοιχείων εκατομμυρίων ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο αρμόδιος εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη  για υποβολή ανακριβών δηλώσεων πόθεν έσχες από το 2012 έως το 2015 και για μη υποβολή δηλώσεων πόθεν έσχες μέχρι το 2019.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί  βρίσκεται στα χέρια ανακριτή ο οποίος το επόμενο διάστημα θα καλέσει σε απολογία την κ. Καρρά η οποία ως δημοσιογράφος ανήκει στις κατηγορίες των φορολογουμένων, που έχουν υποχρέωση υποβολής πόθεν έσχες.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται  μετά τη διαβίβαση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών του πορίσματος του επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, Χαράλαμπου Βουρλιώτη σύμφωνα με το οποίο η χήρα του Γιώργου Τράγκα δεν δήλωνε κάθε χρόνο περιουσία περίπου 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Το επίμαχο ποσό φέρεται να αφορά είτε καταθέσεις της κ. Καρρά σε ατομικούς ή κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς με τον Γιώργο Τράγκα  είτε σε απόκτηση νέας ακίνητης περιουσίας.

Pin It on Pinterest