Κακός χαμός στο Νοσοκομείο της Ρόδου – Γεμίζει με κρούσματα covid-19

Αρνητικά ειναι τα μηνύματα που έρχονται απο το Νοσοκομείο του νησιού, καθως τα περιστατικά με κορωνοιό που χρήζουν νοσηλείας στο Νοσοκομείο της Ρόδου αυξάνονται καθημερινά.

Σήμερα το πρωί τα κρούσματα στο Νοσοκομείο αυξήθηκαν απο τα 21 χθες στα 24 σήμερα , ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Rodosreport άλλα δυο θετικά κρούσματα διακομίστηκαν αυτή την ώρα !

Αυτή την στιγμή στην μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Νοσοκομείου γίνεται “κακός χαμός” καθώς γιατροί και νοσηλευτές δεν προλαβαίνουν να πάρουν ανάσα απο τα συνεχόμενα περιστατικά που εμφανίζονται στο νησί και χρήζουν περίθαλψης .

Την ίδια ώρα οι εμβολιασμοί στο νησί συνεχίζονται με ρυθμούς χελώνας καθως με τα βίας έχουμε ξεπεράσει τους 15.500 εμβολιασμένους στο νησί με περίπου 10.000 να έχουν λάβει και την δεύτερη δόση .

Αν και ο κόσμος ανταποκρίνεται θετικά μέχρι στιγμής στο κάλεσμα για εμβολιασμό η διαδικασία είναι τραγικά αργή με αποτέλεσμα απο τη μια να έχουμε έξαρση στο νησί και απο την άλλη το ιατρικό προσωπικό στο Νοσοκομείο να βρίσκεται σε ασφυκτική πίεση.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ