Αφάντου : Σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων παιδιών καταγγέλθηκε στην αστυνομία

 

Μια νέα πολύ σοβαρή υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων παιδιών διερευνούν οι αστυνομικές αρχές από χθες το βράδυ.

Αν πραγματικά ισχύουν όλα όσα κατήγγειλε η μάνα των δυο ανήλικων κοριτσιών πριν λίγο στο if media η υπόθεση έχει αρκετό βάθος αλλά και αφηγήσεις που πρόκειται να συγκλονίσουν την κοινωνία μας.

Πάρα πολλά είναι τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από την καταγγελία που έγινε πριν λίγο στο if media από την μητέρα των δυο ανήλικων κοριτσιών ( 8 και 10,5 ) αλλά τα περισσότερα δεν είναι της παρούσης.

Σύμφωνα με την μητέρα όλα ξεκίνησαν την Δευτέρα όταν τα κορίτσια αφηγήθηκαν κάποια πράγματα στη γιαγιά τους.  Τότε η μητέρα πήγε αμέσως και βρήκε τον 65χρονο και διαπληκτίστηκε μαζί του αποκαλώντας τον μάλιστα και παιδόφιλο.

Να σημειωθεί ότι ο 65χρονος ανήκει στον ευρύτερο οικογενειακό κύκλο και αρκετές ήταν οι φορές που πρόσεχε τα δυο κορίτσια όταν έλειπε η καταγγέλλουσα.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγέλλουσα υπάρχει ακόμη μια παρόμοια περίπτωση μιας 12χρονης για την οποία δεν έχει γίνει ακόμη η σχετική καταγγελία.

Μάλιστα σήμερα πήρε μαζί της τα ανήλικα κορίτσια στον αστυνομικό σταθμό Αφάντου έτσι ώστε να αφηγηθούν στους αστυνομικούς τα περιστατικά με τον 65χρονο.

Ακόμη, απευθύνθηκε και στο «Χαμόγελο του παιδιού» έτσι ώστε να λάβει τις σωστές οδηγίες για το πώς θα πρέπει να χειριστεί την όλη υπόθεση.

Χαρακτηριστική ήταν η φράση της στο if media

«Το τέρας πείραξε τα μωρά μου! Το έκανα με το όποιο κόστος για να τον δω αλυσοδεμένο έτσι ώστε να μην αγγίξει άλλα μωρά»

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη υπόθεση διερευνάται αυτή τη στιγμή από τις αστυνομικές αρχές οπότε τίποτα δεν είναι βέβαιο μέχρι να υπάρξουν αποδείξεις.

Το περιστατικό

Χθές το βραδύ υπεβλήθηκαν δυο μηνυτήριες αναφορές στον αστυνομικό σταθμό Άφαντου κατά ενός 65χρονου κάτοικου Άφαντου για σεξουαλική κακοποίηση δυο ανήλικων κοριτσιών 10 και 8 ετών αλλα και μιας 19χρονης.

Ειδικότερα η πρώτη μηνυτήρια αναφορά έγινε από την μητέρα των δυο ανήλικων κοριτσιών και η δεύτερη από μια 19χρονη η οποία όπως ανέφερε ήταν και η ιδία παθούσα από το ίδιο άτομο.

Άνδρες του αστυνομικού σταθμού Άφαντου οδήγησαν στο τμήμα σήμερα το πρωί τον 65χρονο  όπου απολογήθηκε και σύμφωνα με τις πληροφορίες του if media αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες λέγοντας μόνο ότι υπήρξε μια λογομαχία μεταξύ των εμπλεκόμενων.

Για το συμβάν ενημερώθηκε άμεσα ο εισαγγελέας υπηρεσίας και με προφορική εντολή ο 65χρονος αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος λόγω παρέλευσης της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ακολούθως παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έκθεση για την Δευτέρα το πρωί όσον αφορά τα δυο ανήλικα κορίτσια.

Πηγή : ifmedia

Pin It on Pinterest