Κακοποίηση 8χρονης στη Ρόδο: Αφαιρέθηκε η επιμέλεια και των τεσσάρων παιδιών από τη μητέρα τους

Μετά την απομάκρυνση της 8χρονης από τη μητέρα της στη Ρόδο, ύστερα από καταγγελία περί κακοποίησής της, αφαιρέθηκε η επιμέλεια και από τα τρία άλλα ετεροθαλή αδέλφια της, ύστερα από εισαγγελική διαταγή. Ανοικτός παραμένει ο φάκελος της υπόθεσης.

Ανοικτός παραμένει ο φάκελος της υπόθεσης για την κακοποίηση της 8χρονης στην Ρόδο, ενώ η νεότερη εξέλιξη αφορά στην αφαίρεση της επιμέλειας από την μητέρα τους και των άλλων τριών παιδιών

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, με εισαγγελική διαταγή απομακρύνθηκαν και τα άλλα τρία ετεροθαλή αδέλφια της 8χρονης από την μητέρα τους, δυο έφηβα κορίτσια κι ένα βρέφος, τα οποία έμεναν με τον παππού και την γιαγιά.

Όπως αναφέρει ο σταθμός, τονίζεται στην διαταγή ότι «πρέπει να απομακρυνθούν γιατί ζουν σε ένα περιβάλλον που δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια και την αξιοπρέπειά τους».

Η εισαγγελική παραγγελία καταλήγει «προέχει η ζωή τους και για αυτό πρέπει να απομακρυνθούν».Τόσο η 8χρονη όσο και τα τρία ετεροθαλή αδέλφια της, ζουν σε δομές στην Ρόδο. Επιπλέον, αναφέρεται ότι ο εισαγγελέας δεν άφησε ούτε τον παππού ούτε την γιαγιά να επισκεφθούν την 8χρονη στη δομή.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This