Με συννεφιές η παρέλαση της 7η Μαρτίου και βροχές από το μεσημέρι

Ημέρα εθνικής επετείου η 7η Μαρτίου για τα Δωδεκάνησα που γιορτάζουμε την Ενσωμάτωση με την Ελλάδα.
Με τι καιρό όμως θα γίνουν όμως οι καθιερωμένες παρελάσεις ;
Συννεφιασμένος και άστατος λοιπόν αναμένεται να είναι ο καιρός την Παρασκευή στην Ρόδο και τα Δωδεκάνησα.

Αναλυτικά για την Ρόδο

Το πρωινό θα ξεκινήσει με αυξημένες νεφώσεις ενώ της προμεσημβρινές ώρες θα έχουμε και έναρξη ασθενών φαινομένων με την μορφή βροχής.

Η παρέλαση στην Ρόδο θα γίνει υπο την απειλή βροχής όμως έαν ξεκινήσει στην ώρα της φαίνεται πως θα προλάβουμε να την χαρούμε στεγνοί άπω την αρχή έως το τέλος.

Μέχρι το απόγευμα οι βροχές θα έχουν αυξομειώσεις στην ένταση τους ενώ δεν αποκλείουμε και παροδική μπόρα.

Ύφεση περιμένουμε να παρουσιάσουν τα φαινόμενα της βραδυνές ώρες με της βροχές να απασχολούν το νησί μας περιστασιακά έως και την αλλαγή της ημέρας.

Οι θερμοκρασίες σε μικρή πτώση θα κυμανθούν, στην πόλη απο 11°C έως 15°C βαθμούς στα κεντρικά απο 8°C έως 14°C και στα νότια απο 11°C έως 16°C βαθμούς.

Η υγρασία απο 75 μέχρι 97%.

Σε αντίθεση με την Ρόδο στα υπόλοιπα νησιά και κυρίως στα βορειότερα η πιθανότητα να γίνει η παρέλαση με βροχή η ψιχαλίσματα θα είναι μεγάλη.

Ο άστατος καιρός θα συνεχιστεί και η πιθανότητα για βροχές ίσως κατά περιόδους και μπόρες μικρής διάρκειας κυρίως στα κεντρικά του νομού θα υπάρχει καθ όλη την ημέρα.

Πριν το τέλος του 24ώρου τα φαινόμενα σταδιακά θα υποχωρούν παντού.

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση θα κυμανθεί στα βορειότερα τμήματα απο 9 έως 14 βαθμούς και στα κεντρικά και νότια από 10 έως 16 βαθμούς.

Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί σε όλες της θάλασσες μας θα πνέουν ασθενείς 3-4 μποφόρ και δεν θα προκαλέσουν το παραμικρό πρόβλημα.

Να περάσετε όλοι καλά.Χρόνια πολλά.

Γιάννης & Σταύρος

Κυκλώνας Ρόδου

Pin It on Pinterest