Βελτιωμένος ο καιρός στη Ρόδο το Σαββατοκύριακο με ισχυρούς όμως ανέμους

Φώτο Στάυρος Κεσεδάκης

Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός το Σαββατοκύριακο στην Ρόδο. Η μικρή πτώση της θερμοκρασίας και οι πολύ ισχυροί άνεμοι τα μοναδικά αξιοσημείωτα και της δύο μέρες.

Αναλυτικά το Σαββατοκύριακο στην Ρόδο

Μικρή πιθανότητα της πρωινές ώρες του Σαββάτου για ψιχαλίσματα μόνο στα νοτιοδυτικά τμήματα του νησιού. Στο υπόλοιπο τμήμα αραιές μόνο νεφώσεις το πρωί που γρήγορα θα διαλυθούν.
Της μεσημβρινές ώρες όμβροι θα αναπτύχθούν στα Τούρκικα παράλια που έχουν πολή μκρή πιθανότητα να επηρεάσουν την πόλη.
Από το απόγευμα μέχρι το τέλος του Σαββάτου ο ουρανός θα καθαρίσει εντελώς.

Την Κυριακή το ξημέρωμα θα είναι υπέροχο και το ίδιο υπέροχα θα κυλήσει η μέρα μέχρι το βραδάκι. Το κλείσιμο του 24ώρου όμως θα βρει την νότια Ρόδο με συννεφιές που θα αναπτύσσονται σταδιακά από την πλευρά της Καρπάθου.

Οι άνεμοι σε σταδιακή ενίσχυση από το μεσημέρι του Σαββάτου μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής θα φτάσουν τα 5-6 ίσως με κάποιες στιγμιαίες ριπές 7 μποφόρ από βορειοδυτικές κατευθύνσεις.
Από το μεσημέρι της Κυριακής θα έχουμε σταδιακή εξασθένιση στα 4-5 μποφόρ και στροφή των ανέμων σε νοτιοανατολικούς.

Οι θερμοκρασία σε μικρή πτώση θα κυμανθεί και της δύο μέρες από 12°C έως 18°C στην πόλη από 10°C έως 16°C στα κεντρικά και από 13°C έως 17°C βαθμούς στα νότια τμήματα.

Λόγο των ΒΔ ισχυρών ανέμων η αίσθηση της ψύχρας της πρωινές ώρες θα είναι αισθητή.Να είσαστε όλοι καλά καλό Σαββατοκύριακο.

Γιάννης & Σταύρος

Pin It on Pinterest