Φθινοπωριάζει και στη Ρόδο – Βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ημέρες

Από αύριο ο καιρός αλλάζει και στην Ρόδο με βροχές και καταιγίδες που θα είναι περισσότερες την Παρασκεύη.Τα φαινόμενα δεν φαίνεται να είναι τόσο έντονα αύριο μεθαύριο έτσι ώστε να προκαλέσουν ανησυχία για πλημμύρες.

Έτσι λοιπόν αύριο Τετάρτη ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με βροχές η και κάποιες καταιγίδες ανά περιόδους.,η θερμοκρασία θα πέσει και θα κυμανθεί από 20 μέχρι 25 βαθμούς Κελσίου.Οι άνεμοι δεν θα δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα καθώς θα είναι ασθενείς.

Την Πέμπτη θα έχουμε τον ίδιο καιρό δηλαδή θα έχουμε νεφώσεις με βροχές όχι ιδιαίτερα έντονες και καταιγίδες ανά περιόδους,τα φαινόμενα θα είναι πιο πολλά τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες, το βράδυ ωστόσο θα υπάρξει επιδείνωση του καιρού. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 5 το πολύ 6 μποφόρ, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή οι βροχές θα είναι περισσότερες ,μεγαλύτερης έντασης και διάρκειας, οι άνεμοι θα είναι ασθενείς στην Ρόδο και μόνο προς την θάλασσα του Καστελόριζου θα έχουμε νότιους ανέμους 5 με 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 μέχρι 26 βαθμούς Κελσίου.

Λίγα λόγια για την εξέλιξη του καιρού φαίνεται πως και το Σάββατο θα έχουμε βροχές ενώ από την Κυριακή ο καιρός φτιάχνει αλλά θα έχουμε πτώση της θερμοκρασίας και βοριάδες ,μάλιστα προς την Κυριακή θα δούμε και θερμοκρασίες κάτω από 20 βαθμούς Κελσίου,στα βουνά της Ρόδου οι ελάχιστες θα είναι 14 βαθμούς Κελσίου και στα υπόλοιπα τμήματα γύρω στους 17.
Μέχρι στιγμής ο καιρός εξελίσσεται απολύτως φυσιολογικά για την Ρόδο,το φθινόπωρο στην Ρόδο κάνει την εμφάνισή του πάντα μετά τις 15 με 20 Οκτώβρη.

Επιμέλεια : Παπαγγελής Σταύρος

Pin It on Pinterest