Καλός σχετικά ο καιρός την Μεγάλη εβδομάδα με λίγες βροχές στη Ρόδο – Γενική πρώτη εκτίμηση

Ο καιρός δεν φαίνεται να δημιουργεί προβλήματα την Μεγαλοβδομάδα στο νησί της Ρόδου. Κάποιες βροχοπτώσεις μικρής έντασης θα έχουμε το πρωί της Μ Τρίτης αλλά και την Μ Πέμπτη.Από την Μ Παρασκευή ο καιρός θα φτιάξει και από ότι δείχνουν τα μέχρι τώρα προγνωστικά το Πάσχα θα είναι ηλιόλουστο. Η θερμοκρασία θα είναι γύρω στους 17 βαθμούς αυτές τις μέρες αλλά το βράδυ και το πρωί θα κάνει ψύχρα.Οι άνεμοι δεν θα δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα και μόνο τις πρωινές ώρες της Μ. Τρίτης θα έχουμε έως 6 μποφόρ ανέμους νοτιοανατολικών διευθύνσεων αλλά και την Μ Πέμπτη όπου θα έχουμε Βορειοδυτικούς ανέμους 6 ίσως και 7 μποφόρ στην θάλασσα κυρίως της Χάλκης

ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ
Με αραιές νεφώσεις θα ξεκινήσει η ημέρα σε όλο το νησί της Ρόδου οι οποίες θα πυκνώσουν μέχρι το μεσημέρι και υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχοπτώσεων ενώ το βράδυ θα διαλυθούν.Οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ
Τις πρώτες πρωινές θα έχουμε νεφώσεις με μπόρες και βροχές στα βορειότερα τμήματα του νησιού οι οποίες θα σταματήσουν γρήγορα,έως τις προμεσημβρινές ώρες ο καιρός θα έχει βελτιωθεί και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια το υπόλοιπο της μέρας Οι άνεμοι αρχικά θα είναι νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ αλλά γρήγορα νωρίς το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς έως 3 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΜΕΓΑΛΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ
Λίγες νεφώσεις θα υπάρχουν στον ουρανό της Ρόδου όλη την ημέρα οι οποίες μπορεί κατά διαστήματα να είναι πυκνότερες.Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς Δυτικών Νοτιοδυτικών διευθύνσεων και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση τις επόμενες ημέρες.

Επιμέλεια: Παπαγγελής Σταύρος