Ο καιρός το Σαββατοκύριακο στην Ρόδο και τα Δωδεκάνησα

Το καλοκαίρι είναι εδώ.

Οι  αστάθειες θα συνεχιστούν στα Τούρκικα παράλια και θα μας επηρεάζουν μέχρι το τέλος του μήνα της μεσημεριανές συνήθως ώρες είτε μόνο με αραιές νεφώσεις είτε με παροδικές ψιχάλες.
Θα τα βλέπουμε μαζί.

Αναλυτικά για το Σαββατοκύριακο.

Στην Ρόδο το Σαββάτο θα έχουμε αραιές νεφώσεις το πρωί και πλούσια ηλιοφάνεια το μεσημέρι με τις αραιές νεφώσεις να επιστρέφουν και πάλι το απόγευμα.

Κανένα φαινόμενο δεν περιμένουμε πέρα από υπέροχες αναπτύξεις στα τουρκικά παράλια.

Οι άνεμοι δυτικοί 3 αρχικά και το βραδάκι 5 μποφόρ.

Θερμοκρασίες σε κανονικά επίπεδα για την εποχή στην Ρόδο θα κυμαίνονται στην πόλη από 17°C έως 25°C βαθμούς στα κεντρικά από 16°C έως 24°C και στα νότια από 18°C έως 26°C βαθμούς.


Η υγρασία απο 50 μέχρι 92%.

Την Κυριακή ημέρα των εκλογών οι συνθήκες θα είναι άριστες όλο το 24 ωρο με αραιές νεφωσούλες παροδικά.άνεμοι παραμένουν δυτικοί στα 5 ίσως πρόσκαιρα και 6 μποφόρ.

Οι θερμοκρασίες αμετάβλητες  στην Ρόδο θα κυμανθούν στην πόλη απο 17°C έως 25°C βαθμούς στα κεντρικά απο 16°C έως 25°C και στα νότια απο 18°C έως 27°C βαθμούς.


Η υγρασία απο 50 μέχρι 73%.

Στα υπόλοιπα νησιά μας και το Σαββάτο και την Κυριακή θα έχουμε ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως σε Κάσο και Κάρπαθο με ξαστεριά το Σάββατο και αραιές νεφώσεις την Κυριακή την νύχτα.

Άνεμοι στην θάλασσα Κω δυτικοί 4-5 μποφόρ το Σάββατο και 3-4 την Κυριακή και στο Καρπάθιο επίσης δυτικοί 5-6 το Σάββατο και 3-4 μποφόρ την Κυριακή.

Θερμοκρασίες στα βόρεια νησιά μας το Σαββάτο απο 16°C έως 23°C και στα νότια απο 17°C εώς 26°C βαθμούς .

Την Κυριακή στα βόρεια απο 16°C έως 24°C και στα νότια απο 18°C έως 27°C βαθμούς.

Τα μπανάκια μπορούμε να τα ξεκινήσουμε άνετα καθώς οι θερμοκρασίες των θαλασσών μας κυμαίνονται μεταξύ 18 και 21 βαθμών Κελσίου.

Να περνάτε καλά και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους σας.

Γιάννης & Σταύρος

Pin It on Pinterest