Με βροχή και παροδικές μπόρες ξεκινάει η Δευτέρα για τη Ρόδο

Άστατος την Δευτέρα ο καιρός στα νησιά των Δωδεκανήσων και την Ρόδο με τις πιθανότητες για παροδικές μπόρες να είναι αυξημένες.

Αναλυτικά για την Ρόδο

Βροχούλες τοπικού χαρακτήρα κυρίως απο το πρωί έως το μεσημέρι περιμένουμε για την Δευτέρα με τα τμήματα που συγκεντρώνουν της περισσότερες πιθανότητες να είναι τα κεντρικά και νοτιοδυτικά του νησιού.

Από το μεσημέρι έως την νύχτα δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε την πιθανότητα μπόρας καθώς η αστάθεια στην περιοχή μας βρίσκεται στα ύψη.

Συνοψίζοντας καθ όλη την διάρκεια της ημέρας οι πιθανότητες για φαινόμενα λόγο της αυξημένης αστάθειας στην ατμόσφαιρα δεν μπορεί να αποκλειστεί από την πλευρά μας.

Θα υπάρχουν και ανοίγματα στον ουρανό.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στην πόλη απο 9°C έως 15°C βαθμούς στα κεντρικά απο 8°C έως 14°C και στα νότια απο 10°C έως 15°C βαθμούς.

Η υγρασία  το μεσημέρι στο 60 και την νύχτα στο 85%

Οι ίδιες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν σε ολόκληρο τον νομό με την αστάθεια να προκαλεί βροχούλες και μπόρες όλη την μέρα.
Θα υπάρχουν και ανοίγματα στον ουρανό.

Οι θερμοκρασίες σε πτώση θα κυμανθούν στα βόρεια τμήματα απο 7°C έως 13°C βαθμούς ενώ στα κεντρικά και νότια απο 8°C έως 15°C βαθμούς.

Οι άνεμοι μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν.

Ετσι στην θάλασσα Ρόδου θα πνέουν με ένταση 4-5 μποφόρ στην θάλασσα Καστελόριζου 5-6 μποφόρ και στο Καρπάθιο 5-6 με τάση περαιτέρω ενίσχυσης μέσα στην νύχτα.

Να είσαστε όλοι καλά.
Καλή εβδομάδα.

Γάννης & Σταύρος

Κυκλώνας Ρόδου

Pin It on Pinterest