Και αν κατέβει ο Χατζής ;

Ολοένα φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν τον πρώην Δήμαρχο Ροδίων Χατζή Χατζηευθυμίου να διεκδικεί εκ νέου τον ενιαίο πλέον Δήμο της Ρόδου . Φίλοι , παλιοί συνεργάτες κι ένα ολόκληρο επιτελείο με νέους και  αλλά και παλιούς συνοδοιπόρους  , είναι έτοιμο να αναλάβει δράση περιμένοντας το σύνθημα .

Με πληροφορίες του Rodosreport αλλά και και αυτών που διαρρέουν απο τον κύκλο του πρώην Δημάρχου υπάρχει ήδη πολύς κόσμος που θα στηρίξει την επανεκλογή του Χατζηευθυμίου .

Στο πλευρό του τάχθηκε και με δηλώσεις στη ΕΡΑ Ρόδου και ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τάκης Μιχαήλου , ενώ αναμένονται και διαρροές στελεχών  σύμφωνα με πληροφορίες του Rodosreport και απο την παράταξη του Γιώργου Χατζημάρκου .Δεδομένη δε , θεωρείται και η απορρόφηση των παλιών του συνεργατών που σήμερα κατέχουν θέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο .

Στην κατεύθυνση αυτή συνέβαλλε ακόμα περισσότερο και η υποψηφιότητα του Γιώργου Χατζημάρκου στην Περιφέρεια και όχι στον Δήμο .

Όπως διαμηνύουν οι παλιοί του συνεργάτες ο Χατζής Χατζηευθυμίου έχει να ολοκληρώσει ένα μεγάλο έργο που άφησε στην μέση για την ανάπτυξη όχι μόνο της πόλης της Ρόδου αλλά και ολοκλήρου του νησιού πλέον. Ενώ τονίζουν πως έχει να επιδείξει μια σειρά έργων που ώθησαν στην ανάπτυξη του τόπου χωρίς να υπολογίσει το πολιτικό κόστος .

 

Pin It on Pinterest