Φήμες για ντεμπούτο του iWatch στις 9 Σεπτεμβρίου

Η νέα συσκευή θα εκμεταλλεύεται πλήρως την πλατφόρμα HealthKit

Είναι πλέον γεγονός ότι οι διακοπές για τους περισσότερους από εμάς τελείωσαν και μαζί με τον Αύγουστο που οδεύει κι αυτός προς το τέλος του, όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία τον Σεπτέμβρη. Γιατί; Επειδή πολύ απλά στις 9 του μήνα θα έχουμε τα αποκαλυπτήρια του iPhone 6! Ωπ! Μια στιγμή! Είναι αλήθεια; Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες φήμες στις 9 Σεπτέμβρη θα δούμε και κάτι άλλο………το πολυαναμενόμενο iWatch! Σύμφωνα με τον John Paczkowski από το RE/CODE :

«Η Apple θα αποκαλύψει μια φορετή συσκευή στις 9 Σεπτεμβρίου μαζί με το νέας γενιάς iPhone. Σας είχα πει ότι ενδεχομένως να παρουσιαζόταν στο event του Οκτώβρη, αλλά επειδή τα θέματα που υπήρχαν στην παραγωγή του λύθηκαν, η Apple άλλαξε τα πλάνα της και θα το παρουσιάσει μαζί με το iPhone 6. Η νέα συσκευή θα εκμεταλλεύεται πλήρως την πλατφόρμα HealthKit και ίσως θα έχει ρόλο και στην πλατφόρμα HomeKit, αλλά για την τελευταία το πως και το πόσο δεν γνωρίζουμε ακόμη».

Το γεγονός οτι η Apple εργάζεται πάνω σε μια φορετή συσκευή ισχύει, αλλά το κατά πόσο θα λανσαριστεί το φθινόπωρο και αν θα είναι σύντομα διαθέσιμη προς πώληση δεν έχει ακόμα επαρκώς διευκρινιστεί. Εμείς στην παρούσα φάση αυτό που μπορούμε να σας προσφέρουμε, είναι να κυνηγάμε σαν λαγωνικά για οποιαδήποτε φήμη ή είδηση αφορά στα προϊόντα της Apple και να σας ενημερώνουμε εγκαίρως. Προφανώς όσο περνούν οι μέρες ο «πυρετός» των αποκαλύψεων θα ανεβαίνει. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα…

Πηγή: appleworldhellas.com

Pin It on Pinterest