Ισπανικά ΜΜΕ: Όλη η ισπανική βασιλική οικογένεια θα πάει στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι σύσσωμη η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας πρόκειται να έρθει στην Αθήνα για να παραστεί στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.

Χαρακτηριστικά, το ισπανικό περιοδικό «HOLA!» αναφέρει ότι ο Ισπανός βασιλιάς Φελίπε και η σύζυγος του βασίλισσα Λετίθια θα βρεθούν στην Ελλάδα, καθώς η μητέρα του μονάρχη ήταν αδερφή του τελευταίου και έκπτωτου βασιλιά της Ελλάδας.

Μάλιστα, σημειώνει ότι η κηδεία δεν θα γίνει δημοσία δαπάνη και την περιέγραψε ως οικογενειακή συγκέντρωση, αφού το παρών θα δώσουν μέλη από τον βασιλικό οίκο της Δανίας και της Νορβηγίας, που έχουν συγγένεια με τον οίκο των Γλύξπουργκ.

Επίσης, ο Κάρλος Χερέρα, διευθυντής και παρουσιαστής της εκπομπής «Herrera en Cope», ανέφερε ότι στην Ελλάδα θα έρθει και ο επίτιμος βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος για να πει το τελευταίο «αντίο» στον Κωνσταντίνο.

Σημειώνεται, ότι με βάση τα ισπανικά ΜΜΕ η οικογένεια του Κωνσταντίνου και τα βασιλικά μέλη της Ισπανίας είχαν στενούς δεσμούς και πολλές φορές έκαναν οικογενειακές διακοπές μαζί, με αποτέλεσμα να θεωρούνται πως είναι «δεμένοι μεταξύ τους».

Pin It on Pinterest

Share This