«Ίσως η Ελλάδα επιτεθεί στην Τουρκία» λένε τα τουρκικά ΜΜΕ – Απειλές απο την Τουρκία

Νέες απειλές κατά της Ελλάδας εκτοξεύει η Τουρκία με στέλεχος του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) του Ταγίπ Ερντογάν να τονίζει πως εάν οι Έλληνες επιτεθούν στη χώρα του οι Τούρκοι χρειάζονται μόλις πέντε ώρες ώστε να φτάσουν στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Όπως μετέδωσε σε σχετικό του ρεπορτάζ το πρωί της Δευτέρας (22/11) ο ΣΚΑΪ, ο Μετίν Κιουλούκ μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΡ κατηγόρησε ξένες δυνάμεις ότι θέλουν να επιτεθούν στην Τουρκία οικονομικά και στρατιωτικά. Είπε μάλιστα ότι «θα βάλουν την Ελλάδα να επιτεθεί στην Τουρκία και πως αν το τολμήσει, οι Τούρκοι θα φτάσουν στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη μέσα σε πέντε ώρες».

«Τους προκαλούμε. Η Ελλάδα λέει θα εκτοξεύσει πυραύλους Ας το κάνει να δούμε τι θα γίνει. Σε 5 ώρες θα είμαστε στη Θεσσαλονίκη. Σε 5 ώρες θα είμαστε στην Αθήνα. Οτιδήποτε κι αν κάνουν. Μην ξεχνάτε, δεν υπάρχει πια η παλιά Τουρκία» σημείωσε ο Κιουλούκ.

Ο Μετίν Κιουλούκ είναι ένα από τα στελέχη του κόμματος του Ταγίπ Ερντογάν που «κάρφωσε» ο μαφιόζος Πεκέρ πως ήταν στο μισθολόγιό του και λάμβανε 10.000 ευρώ το μήνα ωστόσο ο ίδιος δεν έχει απαντήσει σε αυτές τις κατηγορίες.

«Ίσως η Ελλάδα επιτεθεί στην Τουρκία» λένε τα τουρκικά ΜΜΕ

Τουρκία προκλήσεις

Σύμφωνα με όσα είπε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία Μανώλης Κωστίδης τα φιλοκυβερνητικά τουρκικά ΜΜΕ αναπαράγουν προπαγάνδα περί επίθεσης της Ελλάδας συνδέοντας το επιχείρημά τους με τις ισχυρές διεθνείς συνεργασίες της χώρας μας.

Ειδικότερα σε ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού δικτύου ΤGRT HABER αναφέρθηκε: «οι ΗΠΑ στηρίζουν την Ελλάδα για στείλουν μήνυμα και στην Τουρκία! Τώρα θα δούμε τις ασκήσεις που γίνονται στα πλαίσια του ενεργειακού πολέμου. Όλες οι χώρες που είναι απέναντι στην Τουρκία όπως η Αίγυπτος, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι Ελληνοκύπριοι, η Ελλάδα συγκεντρώθηκαν και κάνουν ασκήσεις. Ποιός μπορεί να είναι ο στρατηγικός λόγος της διενέργειας αυτών των ασκήσεων; Ποιός είναι ο στόχος της άσκησης ”Μέδουσα” στην Aνατολική Μεσόγειο;».

«Η Ελλάδα η οποία έχει συγκεντρώσει τόσες χώρες, τόσες δυνάμεις δίπλα της, όπως τις ΗΠΑ, όπως αυτές τις χώρες στην Ανατολική Μεσόγειο και κάνει τόσες ασκήσεις, μπορεί να συγκρουστεί με την Τουρκία.  Ίσως επιτεθεί στην Τουρκία» επισημάνθηκε στο ίδιο ρεπορτάζ.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest