Ο Βασίλης Υψηλάντης για την επίθεση στο πρόσωπο του απο εκπρόσωπους των ξενοδοχοϋπαλλήλων

Από το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Α. Υψηλάντη εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής από εκπροσώπους του σωματείου των Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου για θέση που έλαβε υπέρ των ξενοδόχων της χώρας στην εκπομπή magazino του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ:

“Δεν είναι η πρώτη φορά που εντελώς αναίτια και με εμφανή πολιτική εμπάθεια, ορισμένοι εκπρόσωποι του σωματείου των Ξενοδοχοϋπαλλήλων της Ρόδου, βάλουν κατά του Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Βασίλη Α. Υψηλάντη.
Από την εν γένει λειτουργία τους και από το περιεχόμενο της επιστολής, που έδωσαν στις 25.6.2014 στη δημοσιότητα, φαίνεται ότι σκοπός τους δεν είναι η εξυπηρέτηση των καλώς εννοούμενων συμφερόντων των ξενοδοχοϋπαλλήλων της Ρόδου, αλλά η προσφορά πολιτικής εκδούλευσης σε συγκεκριμένο πολιτικό προσωπικό της περιοχής μας και η πολιτική χειραγώγηση των μελών του σωματείου, γεγονότα που απλά αποπροσανατολίζουν από τα πραγματικά προβλήματα του κλάδου.
Υπήρξαν επίσης αναρτήσεις σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με ανάξιες λόγου εκφράσεις του κ. προέδρου του σωματείου, σε βάρος του βουλευτή.
Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης υπερασπίστηκε τους Έλληνες ξενοδόχους σε θέσεις που διατύπωσε εναντίον τους ο συμμετέχων, στην εκπομπή του κ. Αυτιά, εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και ο οποίος επιχείρησε να λοιδορήσει το σύνολο των ξενοδόχων της χώρας, καταγγέλλοντας τους μεταξύ άλλων και για την απασχόληση στα ξενοδοχεία τους φοιτητών από το εξωτερικό.
Ο κ. Υψηλάντης απαντώντας στην απαράδεκτη αυτή επίθεση τόνισε ότι έχει ψηφιστεί νόμος που προβλέπει πλαφόν της τάξεως του 17% για απασχόληση ξένων φοιτητών στα ξενοδοχεία.
Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός δημοσιοποίησαν την ανήκεια επιστολή τους, χαρακτηρίζοντας τον βουλευτή ως δήθεν “για μια ακόμα φορά ανενημέρωτο” (πότε υπήρξε η προηγούμενη, όταν βοήθησε τους ξενοδοχοϋπάλληλους στην επέκταση του επιδόματος ανεργίας ή σε συγκεκριμένες διατάξεις του τουριστικού νομοσχεδίου;), ότι (ο βουλευτής) υποχρεούται πριν βγει να μιλήσει να τους συμβουλεύεται και ότι πρέπει ως προς αυτό να παραδειγματίζεται από συγκεκριμένους συναδέλφους του συχνά αναζητούντες συναντήσεις μαζί τους…
Έχουν παρεξηγήσει, ευτυχώς αυτή η μικρή μειοψηφία των ξενοδοχοϋπαλλήλων, τους ρόλους.
Δική τους δουλειά είναι να καταγγέλλουν όλους τους παρανομούντες στα προβλεπόμενα, από το νόμο, διοικητικά και δικαστικά όργανα καθώς και να αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία ενημέρωσης των εκπροσώπων του λαού για τυχόν θέματα που τους απασχολούν.
Την ελεύθερη όμως λειτουργία και έκφραση του βουλευτή δεν μπορούν να την φιμώσουν.
Τους πολίτες της Δωδεκανήσου δεν μπορούν να τον χειραγωγήσουν.
Γιατί γνωρίζουν καλά το ρόλο και την προσφορά του καθενός στην κοινωνία μας.
Παρόλα αυτά η συμφωνία, πριν τη δημοσιοποίηση της επιστολής, του αντιπροέδρου του συλλόγου με τον βουλευτή για συνάντησή τους στη Ρόδο, προκειμένου να κατατεθούν τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο τους και την εξεύρεση λύσεων παραμένει σε ισχύ.”

Pin It on Pinterest