Επίσκεψη στ’ Αφάντου, του υποψήφιου δημάρχου Γιώργου Υψηλάντη

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Υψηλάντης, συνοδευόμενος από μέλη της παράταξης ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, επισκέφτηκε χθες τ’ Αφάντου.

Στη θερμή υποδοχή που του επιφυλάχτηκε από τους κατοίκους, φάνηκε ξεκάθαρα η απόφαση των Αφαντενών να γυρίσουν την πλάτη σε όλους εκείνους, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μέχρι σήμερα υποτίθεται ότι «ασχολήθηκαν» με τα κοινά του χωριού.

Η εικόνα των πασαλειμμάτων και των μπαλωμάτων που μόλις πριν λίγη ώρα είχαν γίνει στους δρόμους του Αφάντου με άσφαλτο χείριστης ποιότητας, μόνο τον χλευασμό και την οργή των κατοίκων προκάλεσε. Αλήθεια μυαλό δεν έβαλαν οι επίγονοι της σημερινής δημοτικής αρχής; Δεν καταλαβαίνουν ότι ο κόσμος γελά με τα καμώματά τους;

Ωστόσο υπάρχουν και κάποια ερωτήματα. Ποιος έκανε τις εργασίες αυτές και με βάση ποια μελέτη; Με ποιες διαδικασίες του ανατέθηκαν; Ποιος τις επέβλεψε; Υπάρχει απάντηση; Περιμένουμε να την μάθουμε!

Οργισμένοι είναι επίσης οι κάτοικοι από το σχεδιαζόμενο κλείσιμο του κόμβου πρόσβασης στο κάτω μέρος του χωριού, στον Άγιο Ανδρέα. Πως θα πηγαίνουν αλήθεια στα σπίτια τους; Με ελικόπτερο ή μέσω Κατταβιάς;

Αυτές τις τσαπατσουλιές και τις παλιομοδίτικες πρακτικές, θα τις ανατρέψουμε. Ο τόπος έχει ανάγκη από λύσεις στα πραγματικά προβλήματά του κι όχι από προεκλογικές κοροϊδίες.

 

Pin It on Pinterest