Συνάντηση Β. Υψηλάντη με μέλη της ομάδας φοιτητών «Redesign Rhodes»

 

  • Συνάντηση του Βουλευτή κ. Βασίλη Υψηλάντη με μέλη της ομάδας φοιτητών «RedezignRhodes».

  • Συγχαρητήρια του Βουλευτή στον Αθηναγόρα Σκιαδόπουλο.

  • Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Υψηλάντης είχε σήμερα συνάντηση με μέλη της ομάδας «RedezignRhodes» και συγκεκριμένα με τους φοιτητές Τσαμπίκο Παρασκευά, Λευτέρη Καρύδη, Άγγελο Χατζάτογλου, Στέλιο Σπανόπουλο, Παναγιώτη Μητροτάσιο, Μαριέττα Λόγγου, Στέργο Λαμπριανό και Ανθούλα Πεταυράκη.

Οι νέοι Δωδεκανήσιοι φοιτητές – μέλη της ομάδας «RedezignRhodes» εξέθεσαν στον Βουλευτή τις προτάσεις που έχουν κάνει για ανάπλαση και παρέμβαση σε διάφορα σημεία της πόλης της Ρόδου και του παρέδωσαν υλικό της μελέτης τους.

Ο Βουλευτής συνεχάρη τους φοιτητές για την πρωτοβουλία τους, τους εξέφρασε την συμπαράστασή του σε κάθε τους ενέργεια και δήλωσε ότι η προσπάθειά τους μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς ώστε να υλοποιηθούν παρεμβάσεις για την Ρόδο που ονειρευόμαστε.

  • Ο Βουλευτής σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Αθηναγόρα Σκιαδόπουλο, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο της 34ης Βαλκανικής Ολυμπιάδας Μαθηματικών ΒΜΟ 2014 επιτυγχάνοντας το απόλυτο άριστα (40/40), εξέφρασε τα συγχαρητήριά του και του ευχήθηκε πάντα επιτυχίες και πρωτιές στις προσπάθειές του.

 

Pin It on Pinterest