Την Λέρο επισκέπτεται Β.Υψηλάντης – Συμμετέχει στις εκδηλώσεις για την 71η επέτειο της βύθισης του Α/Τ «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΟΛΓΑ».

Την Λέρο επισκέπτεται ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης. – Συμμετέχει στις εκδηλώσεις για την 71η επέτειο της βύθισης του Α/Τ «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΟΛΓΑ».

Στις εκδηλώσεις μνήμης με αφορμή την 71η επέτειο από τη βύθιση του Αντιτορπιλικού (Α/Τ) Βασίλισσα Όλγα, παρέστη σήμερα ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης, ο οποίος επισκέπτεται αυτές τις μέρες τη Λέρο.
Μετά τη δοξολογία, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων του Α/Τ Βασίλισσα Όλγα, στο Λακκί της Λέρου, παρουσία επίσης του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννη Λαμπρόπουλου και του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναύαρχου Ευάγγελου Αποστολάκη.
Ο Βασίλης Υψηλάντης κατά την παραμονή του στη Λέρο συζήτησε για τα προβλήματα του Θεραπευτηρίου με τον Διοικητή κ. Δημήτρη Καρανικόλα, καθώς και με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων κ. Τάσο Τσαχουριανίδη.
Τέλος σήμερα το απόγευμα θα συναντήσει παράγοντες και εκπροσώπους φορέων του νησιού για να του εκθέσουν τα προβλήματα τους

Pin It on Pinterest