Διανοίγονται δρόμοι συνεργασίας με την Ινδονησία και με άλλες Ασιατικές χώρες τόνισε ο Βασίλης Υψηλάντης υποδεχόμενος χθες τον Αντιπρόεδρο του Ινδονησιακού Κοινοβουλίου

“Διανοίγονται δρόμοι συνεργασίας με την Ινδονησία και με άλλες Ασιατικές χώρες” τόνισε ο Βασίλης Υψηλάντης υποδεχόμενος χθες τον Αντιπρόεδρο του Ινδονησιακού Κοινοβουλίου.

———————————————————————————–

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης υποδέχθηκε χθές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, με την ιδιότητα του Προέδρου της Επιτροπής Φιλίας Ελλάδας – Ινδονησίας, τον Αντιπρόεδρο του Ινδονησιακού Κοινοβουλίου, κ. HajriyantoYasinThohari συνοδευόμενο από πολυμελή κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία.
Κατά την ομιλία του ο κ. HajriyantoYasinThohari αναφέρθηκε στις δυνατότητες τουριστικής συνεργασίας με την Ελλάδα και ειδικότερα με τη Ρόδο, καθώς επίσης και στην ενδυνάμωση των εμπορικών και πολιτιστικών σχέσεων των δύο κρατών.
Ο Βασίλης Υψηλάντης, υπογραμμίζοντας το πολύ καλό επίπεδο των διμερών σχέσεων και τις αξιοποιήσιμες δυνατότητες ανάπτυξης των οικονομικών και επενδυτικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ινδονησίας, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι η Ρόδος μπορεί να καταστεί ένας δυναμικός τουριστικός προορισμός για τις χώρες της Ασίας. Επίσης αναφέρθηκε στην λειτουργία του Ινστιτούτου Ναυτικού Δικαίου της Ρόδου, όπου μπορεί να δεχθεί φοιτητές – διπλωμάτες από τη χώρα αυτή.

Pin It on Pinterest