Ενέργειες του Βασίλη Υψηλάντη στα προβλήματα δρομολόγησης του πλοίου ΠΡΕΒΕΛΗΣ σε Κάρπαθο και Κάσο

Ενέργειες του Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Βασίλη Α. Υψηλάντη στα προβλήματα δρομολόγησης του πλοίου ΠΡΕΒΕΛΗΣ σε Κάρπαθο και Κάσο. Απάντηση στην παρέμβαση του για την μειωμένη έλευση εκπαιδευτικών για την παράλληλη στήριξη στα νησιά μας – Συμπληρωματική ενίσχυση με 9 εκπαιδευτικούς.
______________________________________________________________

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Βασίλη Α. Υψηλάντη εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης πληροφορηθείς την αναστάτωση που δημιουργήθηκε στην επιδοτούμενη γραμμή προς Κάσο και Κάρπαθο ήλθε σε άμεση συνεννόηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και Αιγαίου για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Στον βουλευτή δόθηκαν εξηγήσεις για το πρόβλημα που προέκυψε με την επιδοτούμενη γραμμή και αφορούσε την διαδικασία στα εντελλόμενα του Υπουργείου Οικονομικών και του δόθηκε η διαβεβαίωση ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την κανονική διεξαγωγή του δρομολογίου της Κυριακής για Κάσο και Κάρπαθο, άλλως αυτό θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα.
Επίσης μετά την έντονη δυσαρέσκεια που εξέφρασε ο κ. Υψηλάντης για το θέμα της ελλιπούς τοποθέτησης εκπαιδευτικών για την παράλληλη στήριξη, του δόθηκε η διαβεβαίωση από το Υπουργείο Παιδείας ότι τουλάχιστον 9 συμπληρωματικοί εκπαιδευτικοί θα προστεθούν στους 13 ορισθέντες για την παράλληλη στήριξη στα νησιά μας.

Pin It on Pinterest