Υψηλάντης απο Μεγίστη και Στρογγύλη”…Οφείλουμε να σφυρηλατήσουμε την Εθνική Ενότητα …”

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης στη Μεγίστη και Στρογγύλη: “…Οφείλουμε να σφυρηλατήσουμε την Εθνική Ενότητα απομονώνοντας τις λαϊκίστικες φωνές και να εφαρμόσουμε μια εθνική στρατηγική ενεργοποίησης, των κανόνων και συμφωνιών του διεθνούς δικαίου, χρήσιμων για τη χώρα μας.”.
————————————————————————————————————

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης παρακολούθησε τις πετυχημένες και άκρως ενδιαφέρουσες εργασίες του Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Διεθνούς Δικαίου και Διεθνών Σχέσεων, που έγιναν στη Ρόδο και τη Μεγίστη την οποία και επισκέφθηκε με την ευκαιρία της 71ης επετείου από την απελευθέρωσή της.
Κατά την παραμονή του στη Μεγίστη ο κ. Υψηλάντης κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων εκπροσωπώντας το Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Στο Πολυδύναμο Ιατρείο του νησιού αντάλλαξε απόψεις για τη λειτουργία του με τον γιατρό του νησιού.
Ο βουλευτής Δωδεκανήσου επισκέφθηκε επίσης τη Στρογγύλη, ενώ πέρασε από τη Ρω και τις άλλες ελληνικές νησίδες στην περιοχή.
Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης ο κ. Β. Υψηλάντης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
“Τώρα που η Ελλάδα ξαναβρίσκει το βηματισμό της, οφείλουμε να σφυρηλατήσουμε την εθνική ενότητα, απομονώνοντας κάθε ακραία λαϊκίστικη φωνή και να εφαρμόσουμε μια εθνική στρατηγική ενεργοποίησης, των κανόνων και συμφωνιών του διεθνούς δικαίου, χρησίμων για τη χώρα μας. Στην προσπάθεια αυτή η Ελληνική Διεθνολογική Κοινότητα μπορεί να διαδραματίσει σημαίνοντα ρόλο.”.

Pin It on Pinterest