Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στην Περιφέρεια ο Γ. Χατζημάρκος – “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” – Φωτορεπορτάζ

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου ο Γιώργος Χατζημάρκος ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του ως Περιφερειάρχης στο Νότιο Αιγαίο. Με όνομα του συνδυασμού “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” πραγματοποιήθηκε η αποψινή εκδήλωση στην οποία παρέστησαν φίλοι, συνεργάτες και συνοδοιπόροι του Γιώργου Χατζημάρκου.

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μανώλης Γλυνός, ο πρόεδρος της Ε.Ξ.Ρ Αντώνης Καμπουράκης, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου  Νίκος Φουτούλης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κώστας Σαρρής, ο Πρόεδρος των Ενοικιαζομένων Δωματίων κ. Τοκούζης, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Μιχαήλ Μιχαήλ, ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ιάκωβος Γρύλλης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Πόκκιας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Φιλήμονας Ζαννετίδης, Χαρούλα Γιασιράνη, Ηλίας Ζωγραφίδης, Μιχάλης Μπαριανάκης , Γιώργος Αντώνογλου, Ευαγγελία Παναή και πολλοί ακόμα. Εκτός Ρόδου απουσίαζε ο Πρόεδρος του ΕΒΕΔ Γιάννης Πάππου και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Υψηλάντης οι οποίοι έστειλαν χαιρετισμό.

Τον Γιώργο Χατζημάρκο προλόγισε ο Δημοτικός Σύμβουλος Φιλήμονας Ζαννετίδης, στο βήμα ανέβηκαν ο τέως αντιπρόεδρος του ΕΒΕΔ Γιώργος Χαλκιδιός και ο Πρόεδρος της Ε.Ξ.Ρ Αντώνης Καμπουράκης.

Ο Φιλήμονας Ζαννετίδης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πληθωρική προσωπικότητα του Γιώργου Χατζημάρκου , στο πόσο αγαπάει τον τόπο του , την μέχρι τώρα συνεισφορά του στα κοινά και εξέφρασε την στήριξη των συνεργατών του στο πλευρό του σε αυτήν την νέα προσπάθεια.

Ο κ. Χαλκιδιός τόνισε ότι πιστεύει στην εκλογή του  Γιώργου Χατζηπάρκου και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα είναι ο νέος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, καθώς είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει τα προβλήματα των νησιών, πονάει τον τόπο  του και μπορεί να τον πάει μπροστά.

Ο Αντώνης Καμπουράκης όπως ανέφερε ο ίδιος μίλησε αμερόληπτα, χωρίς συναισθηματισμούς αλλά με λογική και αναφέρθηκε στην μάχιμη και ετοιμοπόλεμη στάση του Γιώργου Χατζημάρκου μέχρι σήμερα. Με προσωπικό κόστος και όλο του  το είναι συνέβαλε στον δύσκολο καλλικρατικό δήμο. Διαμήνυσε ότι οι υποψήφιοι μεταξύ αυτών και ο κ. Χατζημάκρος οφείλουν να δώσουν αποκλειστική βαρύτητα στην ανάπτυξη. Ο κ. Καμπουράκης τόνισε ότι η αυτοδιοίκηση χρειάζεται όραμα, στρατηγική, μεθοδικότητα, ταλέντο αλλά στην πράξη και ότι από τον Γιώργο προσδοκά τα πολλά, τα μεγάλα.

Ο Γιώργος Χατζημάρκος παίρνοντας τον λόγο αναφέρθηκε στην δύσκολη αφετηρία αγώνων που θα κάνει με την παράταξη του έχοντας πλήρη επίγνωση όλων των δυσκολιών αλλά πορεύονται με αισιοδοξία. “Θα βάλουμε τα δυνατά μας για μια αξιοπρεπή ρότα, η επιλογή είναι μόνο μία : ΜΠΡΟΣΤΑ” διεμήνυσε και είπε ότι το καθήκον είναι προφανές για όλους, να σηκώσουν τον τόπο ψηλά. Σκοπός του είναι πλέον η αυτοδιοίκηση να λειτουργήσει επιτέλους ως μοχλός ανάπτυξης και θα πορευτεί με την εξαιρετικά απλή πολιτική φιλοσοφία που έχει εδώ και χρόνια: “Τα προβλήματα δεν είναι για να τα κοιτάμε και να γκρινιάζουμε. Θέλουν επιλογές, προσπάθειες, να χτυπάς πόρτες ή και το χέρι στο τραπέζι, θέλει να σκέφτεσαι δημιουργικά” .

Με αυτά τα χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χατζημάρκος  θα αγωνιστεί για να γίνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στρατηγείο ανάπτυξης των νησιών. ‘Έκλεισε την ομιλία του λέγοντας “Εμείς εδώ σήμερα είμαστε ένα μήνυμα . Μήνυμα αλλαγής, προοπτικής και ελπίδας. Μήνυμα που πρέπει να ακουστεί σε κάθε νησί, σε κάθε γειτονιά ,σε κάθε σπίτι .

Το πρόγραμμα του συνδυασμού θα συγκροτηθεί όπως ανακοίνωσε ο ίδιος έπειτα από συνεννόηση και συμφωνία με όλους τους τοπικούς  φορείς.

Την εκδήλωση συντόνιζε επιτυχώς  η Φαίδρα Σπανού.

rodosreport.gr

Pin It on Pinterest