Ο Μανώλης Μπουγιούκας , η Χρηστιάννα Παπίτση και ο Αργύρης Μενδρινός υποψήφιοι με τον Χατζημάρκο

Γεννήθηκα στην Απείρανθο της Νάξου το 1954 και έζησα εκεί μέχρι δεκαπέντε ετών. Τελείωσα το Λύκειο στην Αθήνα και φοίτησα στο Φαρμακευτικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκα για χρόνια στην Αθήνα και συμμετείχα σε διοικητικά συμβούλια διαφόρων πολιτιστικών συλλόγων του τόπου μας.

Εδώ και μερικά χρόνια ζω μόνιμα στη χώρα της Νάξου. Σχεδόν πάντα συμμετείχα στις τοπικές δημοτικές εκλογές. Στην εκλογική αναμέτρηση του 2010, ήμουν υποψήφιος με το σημερινό δήμαρχο Μάνο Μαργαρίτη.

Για τις επικείμενες εκλογές δέχτηκα πρόταση από τους κυρίους Γεώργιο Χατζημάρκο και Γεώργιο Λεονταρίτη και αποδέχτηκα με χαρά την υποψηφιότητα μου στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Θα καταθέσω όλες μου τις δυνάμεις, για να γυρίσουμε σελίδα στα νησιά μας.

——————————————————————————————————————

Η Χρηστιάννα Πάπιτση Υποψήφια στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου

«Αποφάσισα να συμμετέχω στις περιφερειακές εκλογές στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου για να βοηθήσω τον τόπο μου να αλλάξει σελίδα. Η Σύρος μας, χρειάζεται νέους ανθρώπους με όραμα,όρεξη για δουλειά,σωστό προγραμματισμό,πρωτοβουλίες και δράση.Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις και τις ικανότητές μου.»

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ


Η Χρηστιάννα Πάπιτση γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στη Σύρο. Είναι παντρεμένη με τον Ιωσήφ Σαργολόγο. Είναι πτυχιούχος Μηχανικός Βιομηχανικής Πληροφορικής του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι) Πειραιά με μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Φοιτά από τον Οκτώβριο του 2013 στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Εργάστηκε στην πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση σε νησιά των Κυκλάδων για έξι χρόνια σαν αναπληρώτρια καθώς και σε Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας.
Ασχολείται με δράσεις για τον τουρισμό και είναι ενεργό μέλος της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Σύρου.

 

——————————————————————————————————————————

Ο Αργύρης Μενδρινός υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

Ο Αργύρης Μενδρινός από την Αμοργό, θα δώσει την μάχη των περιφερειακών εκλογών στο πλευρό του υποψηφίου περιφερειάρχη και επικεφαλής της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο, Γιώργου Χατζημάρκου.

«Η συμμετοχή μου στις Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, με το συνδυασμό Μπροστά το Νότιο Αιγαίο εκφράζει την αγάπη μου για την Αμοργό και τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων αλλά και την επιθυμία μου να συνεισφέρω με προσωπική εργασία και φρέσκιες ιδέες. Στόχος μου είναι η ανάδειξη των προβλημάτων των νησιών αλλά και η προβολή της ομορφιάς, της ιστορίας και του πολιτισμού τους με σκοπό την ανάπτυξη στον τομέα του τουρισμού», δηλώνει ο Αργύρης Μενδρινός.

Γεννημένος στην Αθήνα στις 23 Δεκεμβρίου του 1985, αποτελεί το 2ο παιδί της τρίτεκνης οικογένειας του Μιχάλη και της Βάσως Μενδρινού. Κατάγεται από τον Ποταμό Αιγιάλης Αμοργού, όπου και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο της εστίασης και του τουρισμού. Αποφοίτησε από το 1ο Ενιαίο Λύκειο Κερατσινίου. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως εύζωνας της προεδρικής φρουράς. Έκτοτε εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση στο χώρο των κατασκευών.

 

 

Pin It on Pinterest