Υποψήφια βουλευτής με τους ΑΝΕΛ στα Δωδεκάνησα θα είναι η Μαρία Αγγέλου

Την υποψηφιότητα της ως βουλευτής με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τον νομό Δωδεκανήσου, σε ενδεχόμενες εθνικές εκλογές , ανακοίνωσε την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου η πολιτευτής Μαρία Αγγέλου .

Η κ. Αγγέλου δήλωσε ότι η παρουσία των ΑΝΕΛ στα Δωδεκάνησα δεν σταμάτησε να υφίσταται και αυτό φαίνεται από το θετικό κλίμα που εισπράττουν οι πολιτευτές του κόμματος στις περιοδείες τους στα νησιά. Θεωρεί ανέφικτο το να βρεθούν 180 ψήφοι για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και πιστεύει πως σύντομα η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές παρά τις προσπάθειες της συγκυβέρνησης για το αντίθετο.

Με την παρουσία της νεολαίας των ΑΝΕΛ Δωδεκανήσου στα νησιά, η κ. Αγγέλου και τα υπόλοιπα στελέχη της οργάνωσης γνωρίζουν και  βιώνουν από κοντά  τα προβλήματα των νησιών μας και πάντα θα αγωνίζονται για το καλύτερο του τόπου.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή τη στιγμή τα Δωδεκάνησα εκπροσωπούνται στη βουλή από τους ΑΝΕΛ , από τον κ. Τέρενς Κουικ, καθώς δεν υπάρχει βουλευτής του κόμματος.

Σε επικοινωνία του Rodosreport με την κ. Αγγέλου για την υποψηφιότητα της , η ίδια δήλωσε ότι τα στελέχη των ΑΝΕΛ θεωρούν δεδομένο ότι η χώρα θα οδηγηθεί σύντομα σε σε εκλογές: 

“Επιτέλους έρχεται η στιγμή που περιμέναμε από το 2012, πάμε σε εθνικές εκλογές. Δίνεται ξανά η ευκαιρία στον ελληνικό λαό να εκφραστεί απέναντι στην πολιτική της συγκυβέρνησης δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα. Από την πλευρά μου γνωρίζοντας καλύτερα πια τα προβλήματα του Δωδεκανησιακού λαού και πιο ώριμη πολιτικά, είμαι έτοιμη να ζητήσω  την ψήφο των συμπολιτών μου  για να τους εκπροσωπήσω στην ελληνική βουλή.

Ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέους  ανθρώπους με φρέσκες ιδέες που θα δώσουν νέα πνοή στην πολιτική ζωή της χώρας μας και θα δείξουν τον δρόμο της ανάπτυξης για τα νησιά μας.”

Pin It on Pinterest