Γιώργος Υψηλάντης: «Ανοικτές οι πληγές που άφησαν οι πλημμύρες»

Συνεχίζονται μέσα σε ιδιαίτερα θερμό και θετικό κλίμα  οι περιοδείες του υποψήφιου δημάρχου Γιώργου Υψηλάντη στις δημοτικές και τοπικές ενότητες της Ρόδου. Χθες κλιμάκιο του συνδυασμού «ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Υψηλάντη επισκέφθηκε την Παστίδα, τα Μαριτσα και την Δαματριά.

Στην περιοχή της Παστίδας ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η «αποκάλυψη»  μιας ανοχύρωτης πόλης που τα τελευταία χρόνια έχει ανοικοδομηθεί χωρίς δυστυχώς τις απαραίτητες υποδομές με τραγικά αποτελέσματα στις πρόσφατες θεομηνίες.  Κοινή διαπίστωση: δυστυχώς οι πληγές που άνοιξαν οι πλημμύρες του περασμένου Νοέμβρη  παραμένουν ανοιχτές.

 Και στις τρία χωριά αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος ανάμεσα στους κατοίκους και τα στελέχη της παράταξης με επίκεντρο τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή.  Ο Γιώργος Υψηλάντης δεσμεύτηκε για άλλη μια φορά ότι θα δώσει πόρους και αρμοδιότητες στα τοπικά συμβούλια και τόνισε πως θα επιδιώξει «μια δημοτική αρχή κοντά στο δημότη και στα καθημερινά προβλήματα κι όχι κλεισμένη στους τοίχους του δημαρχιακού μεγάρου». 

Pin It on Pinterest