Ημερίδα Κυκλοφοριακής Συμπεριφοράς στον Αρχάγγελο

Τα Σωματεία του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο νησί της Ρόδου, συγκεντρώθηκαν, ένωσαν τις δυνάμεις τους  και συνεργάστηκαν ώστε να δημιουργηθεί η μεγαλύτερη Ημερίδα Ενημέρωσης Κυκλοφοριακής Συμπεριφοράς.
Ο Σύλλογος Φίλων Μοτοσυκλέτας Αρχαγγέλου, ο Ροδιακός Σύλλογος Αυτοκίνησης, η Λέσχη Μοτοσικλετιστών ΙΚΑΡΟΣ Ρόδου, ο Ροδιακός Όμιλος Μοτοσυκλέτας, ο Σ.Ε.Ο. Δωδεκανήσου και ο Σύλλογος Φορτηγών Δ/Χ, μετά από συμβούλιο που πραγματοποίησαν και εξέφρασαν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σχετικά με την ενημέρωση των πολιτών όσον αφορά την οδική και κυκλοφοριακή συμπεριφορά, υλοποιούν στις 25 Μαρτίου 2020, στον Αρχάγελλο της Ρόδου, στον κεντρικό δρόμο την πρώτη Ημερίδα Κυκλοφοριακής Συμπεριφοράς. Μια ημερίδα ενημέρωσης μικρών και μεγάλων με κάθε εφικτό και δημιουργικό μέσο για τους κανόνες ασφαλείας στην δίτροχη και τετράτροχη οδήγηση.
Με την στήριξη των Αρχών του τόπου μας, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το ΔΟΠΑΡ, το Τ.Ε.Ε. Δωδεκανήσου το τοπικο συμβούλιο Αρχαγγέλου και το τμήμα Τροχαίας Ρόδου, θα λάβει χώρα το γεγονός.
Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα υπάρχει ενημέρωση και επίδειξη κανόνων ασφαλείας και συμπεριφοράς από έγκυρους καταρτισμένους ανθρώπους, προσομοιωτής οδήγησης, επίδειξη πρώτων βοηθειών από το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας Ε.Σ.Υ., εθελοντική αιμοδοσία με την βοήθεια του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ», και πολλές άλλες δραστηριότητες μικρών και μεγάλων.
Ο Κώστας Στεφανής με την εκπομπή Traction θα είναι παρόν για την παρουσίαση της Ημερίδας.
Οι μέρες πλησιάζουν για το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς, στον Αρχάγγελο Ρόδου, την 1η Ημερίδα Κυκλοφοριακής συμπεριφοράς. Η στήριξη μεγάλη και οι συμμετοχές αυξάνονται συνεχως.
Μέσα στους στόχους των σωματείων είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά δύο απινιδωτών καρδιάς, καθώς και διάφορα αναγκαία φαρμακευτικά είδη πρώτων βοηθειών.
Τα σωματεία που έχουν αναλάβει την δράση, συζητούν την υλοποίηση ενός εκπαιδευτικού αυτοκινητοδρομίου στην Ρόδο για όλους, στο άμεσο μέλλον με την βοήθεια και στήριξη των Τοπικών Αρχών και των πολιτών του νησιού.
Ο μεγαλύτερος στόχος της Ημερίδας Κυκλοφοριακής Συμπεριφοράς είναι να ενημερώσει τους πολίτες γιατί τελικά….. «Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ, ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ!»
Για να πραγματοποιηθούν όλες οι ενέργειες για την υλοποίηση της Ημερίδας συστάθηκε επιτροπή μελών με τους κατωθι:

ΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ – Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων Μοτοσικλέτας Αρχαγγέλου (Σ.Φ.Μ.Α.)

ΑΡΝΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – Πρόεδρος Ροδιακού Συλλόγου Αυτοκίνησης (Ρ.Σ.Α.)

ΓΑΛΑΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – Πρόεδρος Λέσχης Μοτοσικλετιστών ΙΚΑΡΟΣ Ρόδου

ΚΑΛΑΦΑΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ – Πρόεδρος Ροδιακού Ομίλου Μοτοσικλετιστών (ΡΟΜ)

ΠΟΡΤΣΕΛΛΗ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – Πρόεδρος Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδηγών Ν.Δωδ/σου (Σ.Ε.Ο.Ν.ΔΩΔ/ΣΟΥ)

ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – Πρόεδρος Συνδέσμου Ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων Δ.Χ. Ρόδου «ΚΟΛΟΣΣΟΣ»

ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – Γραμματέας Ροδιακού Συλλόγου Αυτοκίνησης (Ρ.Σ.Α.)

ΣΑΒΒΟΥΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ – Γραμματέας Λέσχης Μοτοσικλετιστών ΙΚΑΡΟΣ Ρόδου

ΒΑΡΕΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – Γραμματέας Συλλόγου Φίλων Μοτοσικλέτας Αρχαγγέλου (Σ.Φ.Μ.Α.)

ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ – Μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Φίλων Μοτοσικλέτας Αρχαγγέλου (Σ.Φ.Μ.Α.)

ΧΑΣΙΛΑ ΜΟΣΧΟΥΛΑ – Μέλος Δ.Σ. Λέσχης Μοτοσικλετιστών ΙΚΑΡΟΣ Ρόδου

ΑΝΤΩΝΙΑ ΠΑΛΛΑ – Μελος Δ. Σ. Λέσχης Μοτοσικλετιστων Ίκαρος Ρόδου.