Το ίδρυμα παίδων « Άγιος Ανδρέας» επισκέφτηκαν την Πέμπτη εκπρόσωποι της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ

Την Πέμπτη 21/12/2017, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΡ και το Σωματείο των Εργαζομένων της Επιχείρησης επισκέφθηκαν το Ίδρυμα Παίδων « Άγιος Ανδρέας». Το Δ.Σ της ΔΕΥΑΡ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Μανωλάκης Αλέξανδρος, ο Αντιπρόεδρος κ. Καραντζιάς Δημήτρης, ο Γενικός Διευθυντής κ. Διακομανώλης Μανώλης, ο κ. Καρανικόλας Λευτέρης Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων καθώς και εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΡ.

Ο κ. Μανωλάκης Αλέξανδρος έδωσε τις ευχές του εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και δήλωσε ότι η ΔΕΥΑΡ θα είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης στα προβλήματα και τη λειτουργία του Ιδρύματος. Τόνισε δε, ότι οι υπηρεσίες της ΔΕΥΑΡ στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης, προσφέρουν έμπρακτα με όποια δυνατότητα έχουν, στην κατεύθυνση της βελτίωσης της λειτουργίας του ιδρύματος. Καλές Γιορτές ευχήθηκε και ο Πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων ΔΕΥΑΡ κ. Καρανικόλας Λευτέρης προσφέροντας παιδικές κρέμες και λέγοντας ότι στις βασικές προτεραιότητες του σωματείου είναι η στήριξη των δομών και δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα.

Εκ μέρους του ιδρύματος τους υποδέχθηκαν εγκαρδίως το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Θεραπευτηρίου κ. Νίκος Ορφανός, ο Διευθυντής κ. Τσουρδιού Παναγιώτης, ο Προϊστάμενος κ. Ζανεττής Μιχάλης, η Κοινωνική Λειτουργός κα. Σαρικά Μαργαρίτα, και οι εργαζόμενοι, όπου μαζί με τα συγχαρητήρια τους για την ξεχωριστή επίσκεψη, εξέφρασαν και τις ευχαριστίες τους για την προσφορά εργασιών της ΔΕΥΑΡ στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος.

Pin It on Pinterest

Share This