Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα

Σύλληψη 5 ατόμων για υπαίθριο εμπόριο στη Ρόδο        Την 15-09-2017 συνελήφθησαν στη Ρόδο:
α) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου Ρόδου, δύο ημεδαποί ηλικίας 19 και 35 ετών,
β) από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου,
δυο υπήκοοι Μπανγκλαντές ηλικίας 31 και 51 ετών και 24χρονος υπήκοος Πακιστάν,
οι οποίοι ασκούσαν υπαίθριο εμπόριο χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.

Σύλληψη αλλοδαπού για άγρα πελατών στη Ρόδο     Την 15-09-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου, 44χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος παρενοχλούσε διερχόμενους τουρίστες και τους προέτρεπε επιτακτικά να δεχτούν υπηρεσίες εστίασης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Προσαγωγή αλλοδαπής για επαιτεία στη Ρόδο       Την 15-09-2017 το απόγευμα εντοπίστηκε στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου, 15χρονη υπήκοος Αλβανίας να επαιτεί και αφού προσήχθη, βεβαιώθηκε σε βάρος της αντίστοιχη πταισματική παράβαση.

Σύλληψη 2 ημεδαπών για ληστεία στη Ρόδο       Την 15-09-2017 το βράδυ συνελήφθησαν στον Αρχάγγελο της Ρόδου, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., δύο ημεδαποί ηλικίας 16 και 18 ετών (άνδρας και γυναίκα), οι οποίοι αφαίρεσαν με τη βία κινητό τηλέφωνο από 27χρονη υπήκοο Ουκρανίας. Το κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη δικαιούχο.

Σύλληψη 2 αλλοδαπών για κλοπή στη Ρόδο        Την 16-09-2017 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο 21χρονες υπήκοοι Ισραήλ, οι οποίες αφαίρεσαν από κατάστημα είδη ένδυσης και αξεσουάρ.

Σύλληψη αλλοδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στη Ρόδο    Πρώτες πρωινές ώρες της 17-09-2017 συνελήφθη στο Φαληράκι της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, 22χρονος υπήκοος Ιταλίας, ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.