Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο

Σύλληψη 2 αλλοδαπών για ναρκωτικά στη Ρόδο    Την 22-08-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, δυο υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 25 και 24 ετών στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -8,8- γραμμαρίων.

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Ρόδο     Την 22-08-2017 το πρωί συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 18χρονος υπήκοος Πακιστάν ο οποίος  στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου επέδειξε διαβατήριο με πλαστή θεώρηση εισόδου.

Σύλληψη ημεδαπού για κατάληψη αιγιαλού στη Ρόδο Την 22-08-2017 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, 58χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας αναπτύξει τραπεζοκαθίσματα σε κοινόχρηστο χώρο αιγιαλού, χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.

Προσαγωγή ημεδαπής για επαιτεία στη Ρόδο        Την 22-08-2017 το απόγευμα εντοπίστηκε στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου, 19χρονη ημεδαπή να επαιτεί και αφού προσήχθη, βεβαιώθηκε σε βάρος της αντίστοιχη πταισματική παράβαση.