Η Μ.Ιατρίδη στην ημερίδα για τη ναυτιλία «5th Annual Capital Link Greek Shipping Forum, “Positioning for the Rebound”»

ΗΜίκαΙατρίδηστηνημερίδαγιατηναυτιλία «5th Annual Capital Link Greek Shipping Forum, “Positioning for the Rebound”».

Σε ημερίδα με θέμα την ελληνική εμπορική ναυτιλία, η οποία διεξήχθη από διεθνούς φήμης εταιρεία συμβούλων και με τη συμμετοχή εγνωσμένων φορέων της ναυτιλίας, του χρηματοπιστωτικού τομέα, καθώς και επιχειρηματιών και στελεχών, παρευρέθηκε η βουλευτής Δωδεκανήσου και Τομεάρχης Ναυτιλίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μίκα Ιατρίδη.

Αντικείμενο της ημερίδας ήταν οι χρηματοοικονομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο ναυτιλιακός κλάδος και οι τρόποι αντιμετώπισης τους. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, η βουλευτής Δωδεκανήσου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με πολλά από τα στελέχη της ποντοπόρου ναυτιλίας και της ακτοπλοΐας για ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, ενώ είχε την ευκαιρία να μιλήσει και με τον κ. Περικλή Παναγόπουλο, ο οποίος τιμήθηκε με το CapitalLinkGreekShippingLeadershipAward, για τη συνολική προσφορά του στη ναυτιλία.

Σημ: Στη φωτογραφία η Βουλευτής Δωδεκανήσου με τον κ. Περικλή Παναγόπουλο, ιδρυτή, μεταξύ άλλων, της RoyalCruiseLine και των Επιχειρήσεων Αττικής (SuperfastFerriesBlueStarFerries).

Pin It on Pinterest