Η υποδοχή του Υπουργού Εξωτερικών κυρίου Νίκου Κοτζιά στη Ρόδο


Η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου διοργάνωσε εκδήλωση υποδοχής στον Υπουργό Εξωτερικών κύριο Νίκο Κοτζιά ο οποίος βρέθηκε στη Ρόδο την προηγούμενη εβδομάδα προκειμένου να παραστεί στις εργασίες της Διάσκεψης για την Ασφάλεια και τη Σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Ελληνικής Διπλωματίας. Στη Διάσκεψη αυτή συμμετείχαν Υπουργοί Εξωτερικών Ευρωπαϊκών και Αραβικών χωρών.

Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκαν ο Επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού κύριος Μιχάλης Κόκκινος, η Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Υπουργού Εξωτερικών Πρέσβης κυρία Τασία Αθανασίου, η Διευθύντρια Εθιμοτυπίας του Υπουργείου Εξωτερικών Πρέσβης κυρία Άγη Μπαλτά, η Διευθύντρια του Ιδιαίτερου Γραφείου του Υπουργού Εξωτερικών κυρία Χριστίνα Βαγενά, ο Σύμβουλος του Υπουργού Εξωτερικών κύριος Γιώργος Σακελλαρίου, η Αερολιμενάρχης κυρία Ξανθή Κριτσινέλια, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Απόδημων Ροδίων κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Επικοινωνίας και ΜΜΕ κύριος Τέρης Χατζηϊωάννου και στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού και του Αυτοτελούς Τμήματος Επικοινωνίας, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Ρόδου.

Στο αεροδρόμιο ήταν μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων Παστίδας «Το Καμάρι» και Κρεμαστής «Η Πρόοδος» που μοίρασαν μελεκούνια και δώρα στην αποστολή και χάρισαν μία ανθοδέσμη στον Υπουργό.

Στις αίθουσες αφίξεων και αναχωρήσεων του διεθνούς αερολιμένα «Διαγόρας» της Ρόδου είχαν στηθεί θεματικά banners σχετικά με τη Ρόδο και τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για να υποδέχονται και να αποχαιρετούν τους συνέδρους.

Στη συνέχεια ο Υπουργός Εξωτερικών μετέβη στο ξενοδοχείο Rodos Palace όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Φώτης Χατζηδιάκος.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια