Η VOM πραγματοποιεί σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης στη Ρόδο(φωτο)

Ο Βασίλης Ορφανός, ύστερα από πρόσκληση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Ρόδου, πραγματοποίησε την Κυριακή 24 Οκτωβρίου σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης σε αναβάτες enduro του νησιού.

Η VOM καλεσμένη στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του Άγιου Σουλά, σε ένα ιδανικά διαμορφωμένο χώρο, μοίρασε γνώσεις και νέες εμπειρίες σε μικρούς και μεγάλους αναβάτες.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο ήταν δωρεάν για όλους τους αναβάτες και περιλάμβανε διδασκαλία του Level I της σχολής ασφαλούς οδήγησης της VOM.

poster

VOM Rhodes

Ο Βασίλης Ορφανός, μετά το καλωσόρισμα, ξεκίνησε το μάθημα του με αναπνοές, ζέσταμα και ειδικές διατάσεις για το σώμα των αθλητών-αναβατών.

Βελτίωση ικανοτήτων και οδικής ασφάλειας

Στη συνέχεια το μάθημα συνεχίστηκε σε δύο γκρουπ με ασκήσεις με κώνους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της χωμάτινης αρένας με τις μοτοσυκλέτες τους. Ο σκοπός των συγκεκριμένων ασκήσεων είναι η τέλεια εναρμόνιση του σώματος με τη μοτοσυκλέτα του κάθε αναβάτη, για τον καλύτερο έλεγχο και ισορροπία σαν ένα σώμα.

VOM Rhodes

Ακολούθησαν ο συνδυασμός της ιδανικής επιτάχυνσης και του ιδανικού φρεναρίσματος σε χωμάτινη επιφάνεια και η υπερπήδηση εμποδίων σε ανηφορικό ή κατηφορικό έδαφος, που βοήθησαν στη βελτίωση τόσο της ψυχολογίας των αναβατών όσο και της οδικής τους συμπεριφοράς.

VOM Rhodes

Στο πέρας της εκδήλωσης ο Βασίλης Ορφανός μοίρασε αναμνηστικά αυτόγραφα από το Rally Dakar και ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν με επιτυχία το συγκεκριμένο σεμινάριο της σχολής της VOM.

vom

Σε κάθε τέτοια εκδήλωση τελικός στόχος είναι η βελτίωση όχι μόνο των δεξιοτήτων αλλά και της οδικής κουλτούρας των αναβατών. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί όλη την εβδομάδα, από 25-31 Οκτωβρίου, με πολλές δράσεις στο όμορφο και φιλόξενο νησί της Ρόδου.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This