“Η Σαββής ή Σάββας” – Σήμερα τα αποτελέσματα για τον υποψήφιο δήμαρχο παρά τις παραφωνίες

Σήμερα αργά το απόγευμα θα βγούνε τα αποτελέσματα για τον υποψήφιο Δήμαρχο που θα προκύψει μέσα απο την διαδικασία ψηφοφορίας που θα ολοκληρωθεί στο Olympic Palace.

Οι εκλέκτορες καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε Μανώλη Σαββή και Σάββα Διακοσταματίου για την ηγεσία της παράταξης που θα σταθεί απέναντι στην τρέχουσα δημοτική παράταξη του Αντώνη Καμπουράκη.

Η ψηφοφορία μαζί με τα αποτελέσματα μιας δημοσκόπησης θα συνυπολογιστούν για να δώσουν την εντολή για τον σχηματισμό μιας παράταξης βασιζόμενη σε εκλέκτορες του Φ.Χατζηδιάκου και του Σ.Κουσουρνά.

Αμφότεροι Διακοσταματίου και Σαββής έχουν δεσμευτεί να σεβαστούν το αποτέλεσμα και να θέσουν εαυτούς στην διάθεση του νικητή της διαδικασίας .

Παρά τις διασπαστικές τάσεις που προκλήθηκαν απο την υποψηφιότητα Καλοπήτα με το αμφίβολο χρίσμα που επικαλέστηκε και τις άστοχες δηλώσεις του προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής που στρέφονταν σε αυτή την κατεύθυνση, οι διαδικασίες σήμερα θα προχωρήσουν κανονικά με στόχο την ενότητα του εκλογικού σώματος του τοπικού ΠΑΣΟΚ .

Πολλοί είναι όμως αυτοί που ζητάνε την παραίτηση του προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής που δεν κατάφερε φέρει σύμπνοια και ομόνοια στο εκλογικό σώμα σε μια κρίσιμη περίοδο πριν τις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Αντ’ αυτού είχαμε έντονους διαξιφισμούς ακόμα και παραιτήσεις μελών προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη πόλωση.

Pin It on Pinterest

Share This