Η Ρόδος υποδέχεται τους πρώτους τουρίστες – Στο αεροδρόμιο ο Μάνος Κόνσολας

Όλοι βρίσκονται στις επάλξεις καθώς σήμερα η Ρόδος υποδέχεται τους πρώτους τουρίστες με 11 τσάρτερ από το εξωτερικό.

Στο αεροδρόμιο αεροδρόμιο “Διαγόρας” της Ρόδου βρέθηκε από νωρίς ο υφυπουργός τουρισμού Μάνος Κόνσολας για να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του νησιού μαζί με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκο, με τον αντιδήμαρχο κ. Ταρασλιά, με το επιτελείο του δήμου , του αεροδρομίου .

Η πρώτη πτήση έφθασε γεμάτη από την Λειψία της Γερμανίας και ακολουθούν και επόμενες πτήσεις μέχρι το βράδυ.

Τα πρώτα τσάρτερ που προσγειώνονται έχουν μεγάλη πληρότητα, τα μέτρα ασφαλείας τηρούνται στο 100% , ξεκίνησαν οι δειγματολογικοί έλεγχοι και τα τεστ.

Ο κ. Κόνσολας ανέφερε τη σκλήρή αλήθεια πως μέχρι τώρα οι κρατήσεις δεν πάνε καλά, αλλά υπάρχει η ελπίδα πως με την καλή διαφήμιση των πρώτων επισκεπτών, οι κρατήσεις ευελπιστούμε να αυξηθούν.

Η Ρόδος ανοίγει τις πύλες της και υποδέχθηκε σε μια σεμνή πολιτιστική εκδήλωση τους πρώτους επισκέπτες με κεράσματα , ατομικά δώρα και χορευτικά.

Μάνος Κόνσολας: ” Από το αεροδρόμιο “Διαγόρας” της Ρόδου, υποδεχόμαστε τους πρώτους επισκέπτες, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας. Η Ελλάδα κατάφερε να μετατρέψει αυτή την κρίση σε ευκαιρία, χτίζοντας το brand ενός από τους ασφαλέστερους τουριστικούς προορισμούς.

Εύχομαι καλή διαμονή στους επισκέπτες και καλή επιτυχία σε όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού που είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της ελληνικής φιλοξενίας.

Σε αυτό τον αγώνα, είμαστε όλοι μαζί!”