Η Ρόδος στόλισε το δέντρο της ! Ζωντάνεψε από κόσμο η πλατεία Δημαρχείου ! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια ζεστή και συνάμα γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα η επίσημη τελετή έναρξης των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ρόδου με ένα πλούσιο πρόγραμμα σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς του νησιού.

Η φιλαρμονική του Δήμου άνοιξε το πρόγραμμα , ενώ στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Σέργιος Αιβαζής , ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Τέρης Χατζηιωάννου και ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος ο οποίος έδωσε και το σήμα για να ανάψουν  τα φώτα στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Ρόδου και στο παραδοσιακό καράβι , φωτίζοντας την πλατεία Δημαρχείου και χαρίζοντας χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους! Πυροτεχνήματα συνόδευσαν τη στιγμή αυτή δίνοντας απόλυτα εορταστικό τόνο στη βραδιά.

Ένα μεγάλο φυσικό κυπαρίσσι ύψους 9 μέτρων στολίζει την πλατεία Δημαρχείου, το οποίο μετά το τέλος της εορταστικής περιόδου θα φυτευτεί σε κάποια δασική περιοχή.   Στη συνέχεια άναψαν και τη φάτνη που βρίσκεται στο Κινηματοθέατρον Ρόδον και ο κόσμος είχε τη χαρά να περιπλανηθεί σε μια πλατεία γεμάτη μουσική, χρώματα, σπιτάκια με πολλά καλούδια για μικρούς και μεγάλους.

Ο Δήμος Ρόδου πραγματοποίησε μια λαμπρή έναρξη των εκδηλώσεων σε μια ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο πλατεία, λιτή αλλά όμορφη , με τα ήδη υπάρχοντα στολίδια και λίγα έξοδα για αγορές με τις οποίες ενίσχυσε την τοπική αγορά . Τα πυροτεχνήματα όπως και πολλά άλλα ήταν προσφορά συμπολιτών μας.

Η εορταστική περίοδος για τη Ρόδο ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο και προβλέπεται να προσφέρει χαρούμενες στιγμές με περισσότερες από 100 εκδηλώσεις,  στους Ροδίτες που θα ζεστάνουν τις καρδιές σε αυτή την δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ και ΒΙΝΤΕΟ από την τελετή έναρξης.

Καλές γιορτές σε όλους !!!

rodosreport.gr

Pin It on Pinterest