Η Ρόδος κορυφαίος προορισμός για την προετοιμασία ομάδων και αθλητών – Με την Εθνική Γυναικών Ποδοσφαίρου συναντήθηκε ο Δήμαρχος

Ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, σήμερα (Τρίτη) καλωσόρισε στο Δημαρχείο την Εθνική Ομάδα Γυναικών Ποδοσφαίρου που βρίσκεται στη Ρόδο για την προετοιμασία της.

Η Εθνική Ομάδα βρίσκεται στο νησί από την 1η Μαρτίου και τόσο οι αθλήτριες όσο και οι παράγοντες της ομάδας δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν, αλλά και για τις αθλητικές υποδομές του.

Η Εθνική Γυναικών προπονείται στα γήπεδα του Διαγόρα και των Καλυθιών και έχει δώσει δύο φιλικά παιχνίδια. Επιπλέον στο πλαίσιο της εδώ παραμονής της έγινε και η προεπιλογή από τη Ρόδο και τα νησιά για τη στελέχωση των Εθνικών Ομάδων Κορασίδων και Νεανίδων.

Ο δήμαρχος ευχήθηκε στην Εθνική Γυναικών Ποδοσφαίρου να έχει πολλές νίκες και δήλωσε: «Η Ρόδος είναι ο ιδανικός προορισμός για την προετοιμασία ομάδων και πρωταθλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι ενέργειές μας και η στόχευση ήταν πάντα αυτή: η συνεχής αναβάθμιση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων σε συνδυασμό με την άψογη φιλοξενία. Το τοπίο της Ρόδου και οι καιρικές της συνθήκες έρχονται στη συνέχεια να την κατατάξουν ψηλά στον χάρτη των προορισμών που επιλέγουν οι αθλητές από όλο τον κόσμο για την προετοιμασία τους. Έτσι θα συνεχίσουμε».

Pin It on Pinterest

Share This