«Η πολιτική του ότι νάναι και ότι κάτσει»!

Την Παρασκευή που μας πέρασε, υπεγράφη η Προγραμματική Σύμβαση Πολιτισμικής Ανάπτυξης της Μεσαιωνική Πόλης, μεταξύ των συμβαλλόμενων μερών. Το μελάνι δεν στέγνωσε ακόμα κι η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου, βγήκε να κατηγορήσει την Περιφέρεια ότι κρύβει την Προγραμματική Σύμβαση από τον Ροδιακό Λαό! Κατ’ αρχήν κανείς δεν κρύβει τίποτα κι από κανέναν. Μας την ζήτησαν και δεν την δώσαμε; Τα κύρια στοιχεία της Σύμβασης (συμβαλλόμενοι, οικονομικό αντικείμενο, φυσικό αντικείμενο, διάρκεια, κλπ) έχουν αναφερθεί και δημοσιοποιηθεί τις προηγούμενες ημέρες στον τοπικό τύπο.

Την ίδια ώρα, σήμερα το πρωί ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Γάκης, με την θεσμική σοβαρότητα που τον διακρίνει, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο, ο οποίος βρίσκεται εκτός Ρόδου και ζήτησε αντίγραφο της Προγραμματικής Σύμβασης. Ο κ. Χατζημάρκος εξέφρασε την λύπη του γιατί λόγω της απουσίας του δεν μπορεί να ικανοποιήσει άμεσα το αίτημα του κ. Γάκη, προσκαλώντας τον ταυτόχρονα αύριο Τετάρτη το πρωί στο γραφείο του, προκειμένου να του παραδώσει αντίγραφό της.

Αλήθεια η ΝΕ Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ που εγκαλεί τους πάντες, άρα και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου γιατί δήθεν «θάβουν» και παραγράφουν την «σκληρή» δουλειά που έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με την προηγούμενη δημοτική αρχή της Ρόδου το 2018, γιατί δεν δημοσιεύει το τότε δικό της Σχέδιο Προγραμματικής Σύμβασης για να το γνωρίσει ο κόσμος και να κάνει τις αναπόφευκτες συγκρίσεις; Και τότε σίγουρα θα έχουμε πολλά να πούμε.

Pin It on Pinterest