Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Γιώργου Σάββενα

«Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» ανακοινώνει σήμερα την υποψηφιότητα του Γιώργου Σάββενα, γνωστού στην κοινωνία του νησιού μας για τη δράση του, και δοκιμασμένου στους αγώνες για το καλό του τόπου και την ευημερία των πολιτών.

Είναι εκείνος που έχοντας κατακτήσει την καταξίωσή του στον επαγγελματικό χώρο, χαρίζει την έμπνευση στη μεγάλη μας οικογένεια, δίνοντας φως και χρώμα στις ιδέες μας για τη δημιουργία της Ρόδου των ονείρων μας.

Πολύτιμος συνεργάτης, ακούραστος, μεθοδικός, είναι η ψυχή της παράταξης, και το παράδειγμα της ανιδιοτελούς προσφοράς μέσα από τη μέχρι σήμερα πορεία του.

Του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία».

Για την παράταξη «Ρόδος Αξιών»

Δημήτρης Γ. Κρητικός

Ιατρός Πνευμονολόγος

Υποψήφιος δήμαρχος Ροδίων

Βιογραφικό Γεωργίου Εμμ. Σάββενα

Αρχιτέκτονα Μηχανικού

του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

«Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1966 και είμαι ο πρωτότοκος γιός πενταμελούς οικογένειας. Ο πατέρας μου Μανώλης από το χωριό Άγιος Ισίδωρος – ράφτης στο επάγγελμα – δούλεψε σκληρά για να μορφώσει τα τρία παιδιά του. Τον αδερφό μου Κώστα δικηγόρο, τον Μιχάλη οδοντοτεχνίτη και εμένα. Η μητέρα μου Άννα από την Τήλο, αφιέρωσε όλη της τη ζωή για να μας προσφέρει απλόχερα αγάπη, ιδανικά και αξίες. Είμαι παντρεμένος με την Κατερίνα Καλλιγά- διακοσμήτρια-που μου χάρισε δύο γιούς, τον Μανώλη και τον Θωμά. Η οικογένεια μου ήταν και είναι ο φάρος που φωτίζει όλες μου τις “διαδρομές”.

ΜΕΛΟΣ:

1995: του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος ( Τ.Ε.Ε ).

1996 : της Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ).

2000: του Συλλόγου Μελετητών Δημοσίων Έργων

2001: Γραμματέας του Διοικ. Συμβουλίου Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Δωδ/σου.

2003: Αντιπρόεδρος του Διοικ. Συμβουλίου Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Δωδ/σου.

2008: του Συμβουλίου Ανάπτυξης του Δήμου Ροδίων.

2009: του Δ. Σ. του Αναπτυξιακού & Πολιτιστικού Συλλόγου Α.ΠΟ.ΠΕ.Σ.

2013: του Διοικ. Συμβουλίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ρόδου.

2015: του Διοικητικού Συμβουλίου του Γυμναστικού Συλλόγου Διαγόρα.

2019: του Πειθαρχικού Συμβουλίου Τ.Ε.Ε Δωδ/σου.

Η “Ρόδος Αξιών”, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Ρόδου Δημήτρη Κρητικό, είναι η μόνη “στέγη” που ένιωσα ότι μπορεί όχι μόνο να φιλοξενήσει τις σκέψεις, τις ιδέες και τα οράματά μου, αλλά και να συμβάλλει ουσιαστικά στην δημιουργία ενός τόπου “πλημυρισμένου” από χρώματα.