Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» ανακοινώνει την υποψηφιότητα της Μαρίας Παντελίδη

«Μια συμπατριώτισσά μας που έχει κάνει πράξη την ανιδιοτελή προσφορά και πιστεύει στη συλλογικότητα, ανακοινώνουμε σήμερα. Πρόκειται για τη Μαρία Παντελίδη, παρούσα για πολλά χρόνια στην αυτοδιοίκηση, σε συλλόγους και επιτροπές του νησιού μας, η οποία συμπορεύεται με τη «Ρόδος Αξιών» έχοντας τους ίδιους στόχους με όλα τα μέλη της: να συμβάλει στην πρόοδο και την ανάπτυξη του νησιού μας.

Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία».    

Για την παράταξη «Ρόδος Αξιών»

Δημήτρης  Γ. Κρητικός

Ιατρός    Πνευμονολόγος

Υποψήφιος δήμαρχος Ροδίων

                                                                                  

Βιογραφικό Μαρίας Παντελίδη του Χριστοδούλου

 

Γεννήθηκα στην Κω έχω καταγωγή από Κω, Φάνες και Σύμη και είμαι μόνιμος κάτοικος Σορωνής.

Είμαι  απόφοιτος  του Γενικού Λυκείου Σορωνής, είμαι πτυχιούχος Ι.Ε.Κ. στην ειδικότητα «Οικονομικό & Διοικητικό Στέλεχος Επιχειρήσεων» και πτυχιούχος της Νοσηλευτικής σχολής Ρόδου. Είμαι παντρεμένη με τον Σταύρο Μανωλάκη επιχειρηματία και έχουμε τρία παιδιά.

Εκλέχτηκα για 2 τετραετίες τοπική σύμβουλος στο Δ.Δ. Φανών, διετέλεσα μέλος της επιτροπής παιδείας του πρώην Δήμου Καμείρου, γενική γραμματέας στον Αθλητικό Σύλλογο «Ακουσίλαος» Φανών, αντιπρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στο νηπιαγωγείο Σορωνής και μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στο Λύκειο Σορωνής.

Σήμερα εργάζομαι στο φορέα Κ.Κ.Π.Π.Ν.Α. στον Άγιο Ανδρέα και συγκεκριμένα στο νοσηλευτικό τμήμα.

Με αφορμή την υποψηφιότητά μου με την παράταξη «Ρόδος Αξιών» δηλώνω τα εξής: «Ο Δήμος, δεν είναι υπόθεση ενός ανθρώπου αλλά υπόθεση ομαδικής προσπάθειας και συλλογικής δουλειάς. Χρειάζεται συμπόρευση με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες αγωνίες και στόχους. Ανθρώπους που βάζουν το εμείς πάνω από το εγώ. Χαρακτηριστικά που αναγνώρισα στο πρόσωπο του Δημήτρη Κρητικού και στην παράταξη της οποίας ηγείται».