Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ρόδου αποχαιρετά τον Νεκτάριο Σαντορινιό

Στην αριστερά λέμε ότι οι μόνες χαμένες μάχες είναι αυτές που δεν δόθηκαν, γι’ αυτό και ο Νεκτάριος δεν έχασε καμία.

Πάλευε με θάρρος και γενναιότητα για όλες τις μάχες που κλήθηκε να δώσει, πιστός στις αξίες και τα ιδανικά του. Ένας άνθρωπος σπάνιος, παράδειγμα προς μίμηση, αγωνιστής, οραματιστής, δίκαιος.

Υπηρέτησε με ηθική και αξιοπρέπεια τη χώρα και τους πολίτες της, μα πάνω απ’ όλα τα νησιά και τους νησιώτες, τους οποίους αγάπησε αλλά και αγαπήθηκε όσο κανείς άλλος.

Είναι δύσκολο να βρεις λέξεις για να χωρέσουν τα συναισθήματα που νιώθεις για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, πόσο μάλλον όταν είναι λόγια αποχαιρετισμού.

Είναι βαρύς ο πόνος που πρέπει να πω αντίο στο Νεκτάριο, ήταν, είναι και θα είναι για μένα πρότυπο για την ανιδιοτελή προσφορά του, για την αγωνιστικότητα του, για την αμέριστη ηθική του. Δεν κατάφερε στιγμή να τον αγγίξει η ματαιοδοξία, δεν κατάφερε στιγμή να τον αγγίξει η διαφθορά. Πάντα αγνός, πάντα διάφανος, πάντα πρόθυμος να σε ακούσει, πάντα διαθέσιμος να σε βοηθήσει, πάντα προσιτός, πάντα ανθρώπινος.

Σε ευχαριστώ Νεκτάριε, για ολη την εμπιστοσύνη, τη φιλία και την αγάπη που εισέπραξα από εσένα, όσο διάστημα είχα την τιμή να είμαι δίπλα σου. Δε θα επιτρέψω στιγμή στον εαυτό μου να θολώσουν οι αναμνήσεις μου, θα είναι πάντα στο μυαλό και την καρδιά μου οι στιγμές που περάσαμε παρέα, τα ταξίδια μας, οι χαρές και οι αγωνίες.

Σε ευχαριστώ για όλες τις συμβουλές και την καθοδήγηση, σε ευχαριστώ που ήσουν λόγος να πιστεύω στον άνθρωπο. Θα με συντροφεύεις σε κάθε μάχη που έπεται, διότι είσαι έμπνευση να δοθούν πολλές ακόμα.

Είχες ακόμα πολλά να προσφέρεις, αλλά στο σύντομο πέρασμα σου κατάφερες να αφήσεις ανεξίτηλο το στίγμα σου.

Καλό ταξίδι σύντροφε, καλό ταξίδι Νεκτάριε, καλό ταξίδι αγαπημένε μου φίλε!

Ας δώσουμε όρκο με καιρούς, να σε βρω ή να με βρεις!

ΜΥΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- ΓΡ.ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΡΟΔΟΥ

Pin It on Pinterest

Share This