Η Μίκα Ιατρίδη με την Νίκη Κεραμέως στη Λέρο και την Κάλυμνο

«Η κυβέρνηση είναι ουσιαστικά κοντά στα νησιά μας», δήλωσε η Βουλευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ., Μίκα Ιατρίδη, με αφορμή την επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας, κας Νίκης Κεραμέως στη Λέρο και την Κάλυμνο.

Σε κατ’ ιδίαν συνομιλίες που είχε με την κα Υπουργό, η Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί της ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση στη Δωδεκάνησο.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε το ζήτημα για την άμεση τοποθέτηση Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο νομό, για την ενίσχυση του προσωπικού της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ρόδου, για την έγκριση όλων των τμημάτων των τελειόφοιτων μαθητών του ΕΠΑΛ Ρόδου και τη δυνατότητα της πλήρους αξιοποίησης των χώρων του Νικηφορείου 1ου Γυμνασίου Καλύμνου.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου, με την αναχώρηση της κας Κεραμέως από την Κάλυμνο και τη Λέρο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή, έμπρακτα, έχει δείξει το ουσιαστικό ενδιαφέρον της για τα ακριτικά νησιά μας. Η παρουσία της κας Κεραμέως στη Λέρο και την Κάλυμνο και η άμεση ενημέρωση της από όλους τους εμπλεκόμενους με την εκπαιδευτική διαδικασία, δείχνει ότι η κυβέρνηση έχει την πρόθεση να λύσει πολλά από τα διαχρονικά προβλήματα που κληρονόμησε και να δώσει τις κατάλληλες λύσεις το συντομότερο δυνατόν».