Η Μίκα Ιατρίδη Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ.

Η Μίκα Ιατρίδη ορίστηκε από τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Ν.Δ. Αναπληρωτής Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα που, ως Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., μου δίνεται η ευκαιρία να βοηθήσω αποτελεσματικά στη στήριξη του κυβερνητικού έργου στη Βουλή των Ελλήνων»

Στη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, η επιστολή του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη, με την οποία ορίστηκε ως Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., η βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη.

Με την ανακοίνωση της επιστολής, η βουλευτής Δωδεκανήσου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Ν.Δ., Κυριάκο Μητσοτάκη και το Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σταύρο Καλαφάτη για την εμπιστοσύνη τους και την τιμή που μου έκαναν.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. έχει ήδη ξεκινήσει με γοργά βήματα να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πολιτών και να εκπληρώνει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.

Από τη θέση μου ως Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, θα κάνω το καλύτερο δυνατό, ώστε με πολλή δουλειά η Κοινοβουλευτική Ομάδα μας να στηρίξει αποτελεσματικά και εποικοδομητικά το κυβερνητικό έργο στη Βουλή των Ελλήνων».