Η Μελίνα Κανά τραγουδά για τα «Πολιτιστικά Αποσπερίσματα»

37 χρόνια διαδρομής κλείνει φέτος ο Πολιτιστικός Όμιλος Απολλώνων Ρόδου φιλοξενώντας στα «Πολιτιστικά Αποσπερίσματα» μία από τις σπουδαιότερες εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, την Μελίνα Κανά

Τα «Πολιτιστικά Αποσπερίσματα» είναι ένα 15νθήμερο εκδηλώσεων με εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας, χορευτικές και θεατρικές παραστάσεις, προβολές ταινιών, συναυλίες αγαπημένων τραγουδιστών που διεξάγονται κάθε χρόνο στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων προς τιμήν του ενοριακού ναού της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στα Απόλλωνα, από 1 έως 14 Σεπτεμβρίου. Μεταξύ των καλλιτεχνών που έχουν λάβει μέρος μέχρι σήμερα συγκαταλέγονται οι: Μπάμπης Τσέρτος, Παντελής Θαλασσινός, Γρηγόρης Νταραβάνογλου, Νεκταρία Καραντζή, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Χαρούλης, Βασίλης Καζούλης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιάννης Ξυλούρης, Ορφέας Περίδης, Αρετή Κετιμέ, Χαράλαμπος Γαργανουράκης, ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, κ.α. Στο πλαίσιο των ίδιων εκδηλώσεων οργανώνονται και παραδοσιακά γλέντια με τη συμμετοχή γνωστών εκπροσώπων της παραδοσιακής μουσικής της Ρόδου.

Κορυφαία στιγμή των φετινών εκδηλώσεων η μεγάλη συναυλία της Μελίνας Κανά στο αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου Απολλώνων, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 8:30μμ.

Η είσοδος για τη συναυλία θα είναι ελεύθερη ωστόσο όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Το απόγευμα πριν τη συναυλία θα υπάρχουν λεωφορεία από το Σαν Φρανσίσκο για δωρεάν μετάβαση στο χωριό.

Για κρατήσεις μπορείτε να τηλεφωνείτε στo 6947292689.

Τα «Πολιτιστικά Αποσπερίσματα» συνδιοργανώνονται από τον Πολιτιστικό Όμιλο Απολλώνων Ρόδου «Νέοι Ορίζοντες» , την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Ρόδου-ΔΟΠΑΡ καθώς και με την στήριξη της Ομοσπονδίας πολιτιστικών συλλόγων Ρόδου.