Η Μαριάννα Βακονδίου από τη Σύρο, υποψήφια στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου

Την υποψηφιότητα της Μαριάννας Βακονδίου από τη Σύρο, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές,    καλωσορίζει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Σύρου, αναφέρει τα εξής:

“Παρακολουθώντας την τελευταία πενταετία τα έργα που γίνονται στο Νότιο Αιγαίο σε όλους τους τομείς και ανακαλύπτοντας τις δυνατότητες που υπάρχουν για ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη, μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να είμαι μέρος αυτής της ομάδας και να προσφέρω τα μέγιστα στην τεράστια αυτή προσπάθεια ανάδειξης τον νησιών μας. Ζω, εργάζομαι και ταξιδεύω στα νησιά του Αιγαίου και κάθε φορά διαπιστώνω πως κάθε τόπος έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα. Νιώθω πως πρέπει όλος ο κόσμος να γνωρίσει αυτή την ομορφιά και να ανακαλύψει όλα όσα έχουν να προσφέρουν τα νησιά και οι κάτοικοι τους. Έχουμε και μπορούμε να δείξουμε πολλά.

Ο τίτλος σπουδών μου είναι  Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων και αυτό είναι το αντικείμενο μου στην επιχείρηση που εργάζομαι εδώ και 13 χρόνια. Ο στόχος μου στο έργο της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου είναι να μπορέσω να προσφέρω κυρίως στον τομέα του  πολιτισμού, καθώς είναι κάτι που αγαπώ και με το οποίο ασχολούμαι ήδη ενεργά μέσω δράσεων και εκδηλώσεων στο νησί της Σύρου, τα τελευταία 7 χρόνια.

Πιστεύω στον Γιώργο Χατζημάρκο, πίστευα από την πρώτη δήλωση που άκουσα από αυτόν, αντιλαμβανόμενη την διάθεση και την ενέργειά του αλλά και την αποφασιστικότητα που διέκρινα στην πορεία της θητείας του. Θα είμαι κοντά σ’ αυτή την ομάδα που με επέλεξε και επέλεξα και εγώ, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, για να μπορέσω κι εγώ να είμαι μέρος της αλλαγής που βρίσκεται #μπροστά μας”.

 

Βιογραφικό

Η Μαριάννα Βακονδίου γεννήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου το 1982.

Αποφοίτησε από το 2ο Ενιαίο Λύκειο Σύρου, έχοντας ακολουθήσει την Τεχνολογική Κατεύθυνση και τον κύκλο Πληροφορικής και Υπηρεσιών. Στην συνέχεια σπούδασε στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα εργαζόταν και συμμετείχε στα κοινά καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών της στο Δήμο Χαλκίδας.

Είναι παντρεμένη και ζει μόνιμα στη Σύρο. Εργάζεται τα τελευταία 13 χρόνια σε κατασκευαστική εταιρία, με αντικείμενο τον οικονομικό έλεγχο, τις προβλέψεις και την οργάνωση της επιχείρησης.

Παράλληλα όλα αυτά τα χρόνια, έχει αναπτύξει μια έντονη κοινωνική και πολιτιστική δράση. Η μεγάλη της αγάπη είναι το θέατρο και ως εκ τούτου έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χρουσσών αλλά και με τον Θεατρικό Πολιτιστικό Όμιλο Σύρου Απόλλων, του οποίου και είναι ενεργό μέλος από το 2012. Ασχολείται με πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Σύρου Ερμούπολης, καθώς και με την οργάνωση και παρουσίαση εκδηλώσεων και εκθέσεων.

Έχει εργασθεί σε τοπική εφημερίδα ως γραμματέας και αρθρογράφος, σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Σύρου ως ραδιοφωνικός παραγωγός και σε ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν κοινωνική και πολιτιστική επικαιρότητα.

Ακόμη, ασχολείται με τον αθλητισμό και είναι ενεργό μέλος του Ομίλου Αντισφαίρισης Σύρου καθώς και της Ομάδας Πεζοπόρων Σύρου.

Pin It on Pinterest

Share This