Η κίνηση αγάπης ενός Ροδίτη στη μάνα της Τοπαλούδη που την συγκίνησε (video)

Oι γονείς της Τοπαλούδη δεν θέλουν να ξανά πάνε στο νησί της Ρόδου… Το νησί που έχασε τόσο μαρτυρικά τη ζωή τους η κόρη τους.

Κινήσεις, όμως, σαν του νεαρού Ροδίτη στη μητέρα της, την κάνουν να βλέπει διαφορετικά το νησί, την αγάπη της κοινωνίας της Ρόδου προς την ίδια

«Αυτό το παλικάρι συγκινήθηκε πάρα πολύ με την Ελένη μας. Κάνει στιχάκια και μου τα στέλνει… Αυτό το παλικάρι από τη Ρόδο είχε την αρραβωνιαστικιά του τη Χαρά. Ήταν αρραβωνιασμένος και την έχασε λίγο πριν το καλοκαίρι που θα παντρευόντουσαν.
 
Είχε πάει να δοκιμάσει το νυφικό της και την ώρα που περνούσε τον δρόμο την παρέσυρε ένας τρελός οδηγός και τη σκότωσε. Ήταν έγκυος στον πέμπτο μήνα… Τώρα ζει πληγωμένος και απογοητευμένος με αυτό το χαμένο όνειρο το παλικάρι«, τόνισε αρχικά η Κούλα Αρμουτίδου στο DEBATER και συνέχισε αναφέροντας τα εξής:

«Ονειρεύτηκε πριν τα Χριστούγεννα τη Χαρά στους ουρανούς να κάθεται πάνω σε ένα παγκάκι και να της λέει: «Χαρά μου, κορίτσι μου. Τι φωνή είναι αυτή που ακούγεται;» του απαντάει “Δεν ξέρεις; Είναι η Ελένη Τοπαλούδη που τραγουδάει το τραγούδι “Σον Θεό εφτάγω τάμα“, είναι ένα πολύ συγκινητικό ποντιακό τραγούδι.

Και λέει “Νίκο μου το φυλαχτό που σου είχα χαρίσει κάποτε. Την αλυσίδα με την καρδούλα, να τη χαρίσεις στη μητέρα της Ελένης γιατί η Ελένη δεν θα είναι στη γη και δεν θα έχει δώρο για τη μαμά…».

Το μήνυμα της καρδιάς αναγράφει πάνω τη φράση «ΖΗΣΕ ΑΓΑΠΑ ΓΕΛΑ».

Πηγή: debater.gr

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This