Η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Ρόδου έκοψε την πίτα της !(εικόνες, βίντεο)

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτική πίτα της έκοψε η ΕΠΟΜΕΑ Ρόδου με τις ευλογίες του Πατρός Μερκουρίου παρουσία των μελών της ομάδας, πλαισιωμένων απο φίλους και συγγενείς.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα “Δειλινά” παρουσία των βουλευτών Δωδεκάνησου Μάνου Κόνσολα, Ιωάννη Παππά, Μίκας Ιατρίδη, παρουσία των πολιτικών προϊσταμένων της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και της Περιφέρειας κυρίων Χ.Ευστρατίου και Ν.Φλοσκάκη και του Λιμενάρχη Ρόδου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ.

Ο Πρόεδρος της ομάδας Ασήμ Κιαζημουσταφάς ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και μίλησε για το έργο της ομάδας αλλά και τους προσεχείς στόχους που αφορούν την απόκτηση ενός δασικού πυροσβεστικού οχήματος και ενός σκάφους για διασώσεις στην θάλασσα .

Οι βουλευτές αφού πήραν τον λόγο εξήραν το έργο της ομάδας και δεσμευθήκαν να συνδράμουν ώστε οι στόχοι της ΕΠΟΜΕΑ Ρόδου να εκπληρωθούν.

Ομοίως τόσο ο αντιδήμαρχος Νεκτάριος Φλοσκάκης όσο και αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Ευστρατίου θα αναζητήσουν τρόπους και πόρους ώστε να ενδυναμωθεί περισσότερο η ομάδα αφού το έργο της είναι αξιοσημείωτο.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας “Δειλινά” κύριος Γ.Κουσκούσης προσέφερε στην ομάδα την αγορά συστημάτων επικοινωνίας για να μπορεί η ομάδα να επικοινωνεί καλύτερα μεταξύ της και με το κέντρο επιχειρήσεων.

Μετά την κοπή ακολούθησε γλέντι με την εξαίρετη ορχήστρα της ταβέρνας “Δειλινά”.

Το φλουρί της πίτας κέρδισε ο Κώστας Τζάνος απο τον Ερυθρό Σταυρό και παρέλαβε το δώρο του το οποίο ήταν μια εικόνα.

Pin It on Pinterest

Share This