Η Ελλάδα ανάμεσα στις δημοφιλέστερες χώρες για διακοπές το 2022

ΗΕλλάδα βρέθηκε ανάμεσα στις δημοφιλέστερες χώρες για διακοπές το 2022, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε και δημοσιεύτηκε από την εταιρεία Bounce -μια πλατφόρμα αποθήκευσης αποσκευών. Η λίστα με τους κορυφαίους προορισμούς ανά τον κόσμο δημιουργήθηκε σύμφωνα με τις αναζητήσεις στη Google για πτήσεις, ξενοδοχεία και διακοπές τους τελευταίους 12 μήνες.

Σούνιο

Η χώρα μας, λοιπόν, βρέθηκε στην όγδοη θέση συγκεντρώνοντας 998.100 αναζητήσεις στη Google, ενώ πρόκειται, μάλιστα, και για την μοναδική ευρωπαϊκή χώρα που βρέθηκε στην πρώτη κορυφαία δεκάδα, σε μία λίστα που συνολικά συμπεριέλαβε 50 χώρες.

Μαλδίβες

Μαλδίβες: 2.457.200 αναζητήσεις στη Google

Το νησί των Μαλδίβων είναι ένας από τους πιο πολυτελείς ταξιδιωτικούς προορισμούς στον κόσμο, γνωστό για τις πανέμορφες παραλίες του και τον καλοκαιρινό καιρό σχεδόν όλο το χρόνο. Ως ο κορυφαίος ταξιδιωτικός προορισμός στον κόσμο, λοιπόν, γι’ αυτό έχουν πραγματοποιηθεί 2.457.200 αναζητήσεις στη Google τον τελευταίο χρόνο για πτήσεις, ξενοδοχεία και διακοπές στις Μαλδίβες.

Ταζ Μαχάλ, Ινδία

Ινδία: 1.478.300 αναζητήσεις στη Google

Στη δεύτερη θέση, η Ινδία είναι μια από τις πιο δημοφιλείς χώρες για ταξίδια στον κόσμο, λαμβάνοντας 1.478.300 αναζητήσεις στη Google παγκοσμίως τους τελευταίους 12 μήνες για πτήσεις, ξενοδοχεία και διακοπές στη χώρα. Μοναδικά αξιοθέατα όπως το Ταζ Μαχάλ, ο Χρυσός Ναός και τα καταφύγια γιόγκα κάνουν την Ινδία μία από τις χώρες με τις περισσότερες επισκέψεις στον κόσμο. Από τις 1.478.300 αναζητήσεις στη Google τον τελευταίο χρόνο για ταξίδια στην Ινδία, οι 1.052.000 ήταν αναζητήσεις για «πτήσεις προς την Ινδία».

Σιγκαπούρη

Σιγκαπούρη: 1.224.500 αναζητήσεις στη Google

Η Σιγκαπούρη είναι γνωστή για τους σύγχρονους ουρανοξύστες και τα εστιατόρια παγκόσμιας κλάσης, που προσελκύουν εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο τόσο για διακοπές όσο και για επαγγελματικά ταξίδια στο εμπορικό και επενδυτικό κέντρο της. Τους τελευταίους 12 μήνες, έχουν πραγματοποιηθεί 1.224.500 αναζητήσεις στη Google παγκοσμίως για πτήσεις, ξενοδοχεία και διακοπές στη Σιγκαπούρη, εκ των οποίων οι 945.000 αφορούσαν «ξενοδοχεία στη Σιγκαπούρη».

Λας Βέγκας

Οι δημοφιλέστερες πόλεις για διακοπές το 2022

Αναφορικά με τις δημοφιλέστερες πόλεις για διακοπές το 2022 και οι τρεις πρώτες βρίσκονται στις ΗΠΑ με το Λας Βέγκας να φιγουράρει στην κορυφή όλων και να ακολουθούν η Νέα Υόρκη και το Μαϊάμι στη δεύτερη και τρίτη θέση, αντίστοιχα.

Pin It on Pinterest

Share This